مقاله مکانیابی کاربری های شهری با استفاده از مدل معادلات ساختاری با تأکید بر مراکز خرید (مطالعه موردی: شهر رامسر)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مکانیابی کاربری های شهری با استفاده از مدل معادلات ساختاری با تأکید بر مراکز خرید (مطالعه موردی: شهر رامسر) دارای ۳۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مکانیابی کاربری های شهری با استفاده از مدل معادلات ساختاری با تأکید بر مراکز خرید (مطالعه موردی: شهر رامسر)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مکانیابی کاربری های شهری با استفاده از مدل معادلات ساختاری با تأکید بر مراکز خرید (مطالعه موردی: شهر رامسر)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مکانیابی کاربری های شهری با استفاده از مدل معادلات ساختاری با تأکید بر مراکز خرید (مطالعه موردی: شهر رامسر) :

تعداد صفحات:۳۷
چکیده:
این نوشتار نگاهی سیستماتیک به اصول مطرح شده در ارتباط با دسترسی به خدمات شهری را دارد. کنکاشی پیرامون رفاه شهروندی، عدالت اجتماعی و پراکنش فضایی- کالبدی تجهیزات شهر رامسر، و در نهایت اجرای این رهیافت که به آفرینش شهر خلاق می انجامد. ماحصل این جستار این است که با به کارگیری اصول شهرهایی با واحدهای همسایگی و خدمات دهی آسان در طراحی شهرها نه تنها موجب ارتقاء کیفیت محیطی شهر می شود بلکه خاطره خوشی را در تصورات ذهنی شهروندان می گنجاند. دغدغه این پژوهش به طور مشخص عرضه راهکارهایی در جهت خدمات رسانی بهتر به شهروندان در راستای توسعه پایدار با الگوی مشخص و معنی دار و الهام گرفته مدیریت شهری نوین می باشد. پر واضح است که این مقاله با رویکردی کل نگر نسبت به مسائل شهری هدفی جز عدالت اجتماعی در شهر را ندارد. نتایج حاصل از تحقیق نشان می دهد که وضعیت دسترسی به خدمات شهری در شهر رامسر، به لحاظ پراکنش، چیدمان و جانمایی، و غیره; در وضعیت بینابین مطلوب و نسبتاً مطلوب دنبال شده است. همچنین روش های آماری مورد استفاده در این پژوهش را می توان به دو دسته روش های آماری استنباطی و روش های آماری توصیفی تقسیم کرد. برای بررسی و توصیف ویژگی های عمومی پاسخ دهندگان از روش های آمار توصیفی مانند جداول توزیع فراوانی و میانگین استفاده شده است. از روش های آماری استنباطی مورد استفاده نیز در زیر به اختصار توضیح داده شده اند. همچنین تجزیه و تحلیل داده های بدست آمده با استفاده از نرم افزار آماری SPSS و LISREL صورت گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.