مقاله بزرسی میزان سزب در بزخی ادویه های فزاورده های گوشتی به روش اسپکتزومتزی جذب اتمی در خزم آباد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بزرسی میزان سزب در بزخی ادویه های فزاورده های گوشتی به روش اسپکتزومتزی جذب اتمی در خزم آباد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بزرسی میزان سزب در بزخی ادویه های فزاورده های گوشتی به روش اسپکتزومتزی جذب اتمی در خزم آباد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بزرسی میزان سزب در بزخی ادویه های فزاورده های گوشتی به روش اسپکتزومتزی جذب اتمی در خزم آباد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بزرسی میزان سزب در بزخی ادویه های فزاورده های گوشتی به روش اسپکتزومتزی جذب اتمی در خزم آباد :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
در این بررسی تعداد ۳۴ نمونه از برخی از ادویه های مورد مصرف در کارخانه های تولید سوسیس و کالباس در شهرساتان خرم آباد اخذ گردید. از نمونه ها براساس دستورالعمل AOAC آماده سازی شده و توسط دستگاه اسپکترومتری جذب اتمی غلظت سرب برحسب میلی گرم برکیلوگرم اندازه گیری شد. یافته ها نشان داد که میانگین و انحراف معیار میزان سرب در انواع ادویه برابر با ppm (5/52_+7/52) و انحراف معیار ppm (1/57_+3/17) می باشد. غلظت سرب درهمه نمونه های مورد آزمایش بیشتر از حد مجاز استاندارد سرب ppm(0/2-0/3) بود. لذا توجه به بالا بودن غلظت این فلز در انواع ادویه احساس می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.