مقاله رفتار شنا سی مخاطرات مورفوکلیماتیک زمین لغزش ها با استفاده از داده های نرم افزار Google earth (مطالعه موردی: زمین لغزش چهار تخته)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله رفتار شنا سی مخاطرات مورفوکلیماتیک زمین لغزش ها با استفاده از داده های نرم افزار Google earth (مطالعه موردی: زمین لغزش چهار تخته) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله رفتار شنا سی مخاطرات مورفوکلیماتیک زمین لغزش ها با استفاده از داده های نرم افزار Google earth (مطالعه موردی: زمین لغزش چهار تخته)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله رفتار شنا سی مخاطرات مورفوکلیماتیک زمین لغزش ها با استفاده از داده های نرم افزار Google earth (مطالعه موردی: زمین لغزش چهار تخته)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله رفتار شنا سی مخاطرات مورفوکلیماتیک زمین لغزش ها با استفاده از داده های نرم افزار Google earth (مطالعه موردی: زمین لغزش چهار تخته) :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
رویارویی با مخاطرات بخش اجتناب ناپذیر مجامع انسانی است چنانچه بهترین امکانات جهت رفاه حال انسان ها در قلب مخاطرات قرار گرفته است. لذا شناخت کامل، ارزیابی و پیش بینی رفتارها ، عوامل بو جود آورنده و تشدید کننده ی آن از اهمیت بالایی در برنامه ریزی برخودار می باشند. زمین لغزش ها از جمله مخاطرات مهم مورفوکلیماتیک ایران هستند که سالانه خسارات فراوانی را به عرصه های مختلف وارد می سازند. هدف از این پژوهش ارزیابی، علل و پیش بینی مخاطرات ناشی از توسعه زمین لغزش چهارتخته و اثرات توسعه شهر ناقان برآن می باشد. در این راستا با استفاده از داده های نرم افزار Google Earth و ترکیب آن با مستندات و شواهد میدانی به تهیه لایه های اطلاعاتی مورد نیاز پرداخته شد. سپس لایه ها به محیط نرم افزار های آماری و زمین آماری و کارتوگرافی و تحلیل مکانی از قبیل (ArcGIS ,Surfer ,Global mapper ,Excel) وارد و مورد تجزیه تحلیل و ارزیابی قرار گرفت. نتایج حاصل نشان داد: پرتگاه اصلی پهنه لغزشی مجاور جریان های آبی رتبه ۴ و ۵ قرار گرفته که علت اصلی وقوع وتوسعه ی لغزش ها زیرشویی این پرتگاه توسط رودخانه ای است که در انتهای توده ی لغزشی قرار دارد و به مرور ر سوبات را به رودخانه تخلیه می کند . در این میان فعالیت های آنتروپوژنیاز قبیل تخلیه زه آب های شهر ناقان، راه های ارتباطی و آبیاری وکشت غیر اصولی از عوامل تشدید کننده به حساب می آیند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.