مقاله بهبود خواص مواد بسته بندی با استفاده از کیتوزان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود خواص مواد بسته بندی با استفاده از کیتوزان دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود خواص مواد بسته بندی با استفاده از کیتوزان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود خواص مواد بسته بندی با استفاده از کیتوزان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود خواص مواد بسته بندی با استفاده از کیتوزان :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
اکثر موادی که در بسته بندی مواد غذایی بکار می روند زیست تجزیه ناپذیر بوده و برای محیط زیست مشکل آفرین هستند. برخی پلیمرهای زیستی به منظور بهبود بسته بندی مواد غذایی بکار برده می شوند. با این حال، استفاده از پلیمرهای زیستی به علت خصوصیات ممانعت کنندگی ضعیف محدود است.کیتوزان پلی ساکاریدی خطی کاتیونی متشکل از کوپلیمر گلوکزآمین و N استیل گلوکز آمین است.کیتوزان میتواند به عنوان یک ماده طبیعی برای بهبود خواص بستهبندی بکار رود. با N-استفاده از این مواد میتوان خواص بیوپلیمرها را بهبود بخشید و آنها را جایگزین مواد پلاستیکی و سایر مشتقات نفتی زیست تجزیه ناپذیر کرد. از جمله خواص کیتوزان فعالیت ضد باکتریایی و خواص ممانعتی در برابر اکسیژن و بخارآب، میباشد. هدف از این تحقیق مطالعه کاربرد کیتوزان به عنوان یک پلیمر زیستی در بسته بندی های مواد غذایی است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.