مقاله بیماری های زئونوز با منشأ مواد غذایی و اهمیت آن ها در سلامت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بیماری های زئونوز با منشأ مواد غذایی و اهمیت آن ها در سلامت دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بیماری های زئونوز با منشأ مواد غذایی و اهمیت آن ها در سلامت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بیماری های زئونوز با منشأ مواد غذایی و اهمیت آن ها در سلامت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بیماری های زئونوز با منشأ مواد غذایی و اهمیت آن ها در سلامت :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
زئونوزهای مواد غذایی به عنوان تهدیدی بزرگ برای سلامتی افراد می باشند که دارای گسترش چهانی هستند. زئونوزها از دو جنبه بهداشت عمومی و اقتصادی اهمیت ویژه ای دارند و حتی در مواردی پیامدهای اجتماعی و سیاسی ناشی از آنها قابل توجه است. عوامل اصلی ایجاد کننده بیماری در دنیا کمپیلو باکتر، سالمونلا و شیگاتوکسین تولید شده توسط اشریشیا کلای می باشند اغلب مواد غذایی با منشأ دامی از قبیل گوشت، طیور، ماهی، شیر و فرآورده های آن به عنوان عامل انتقال بیماری محسوب می شوند. در این مقاله تلاش شده است که به اهمیت بیماری های زئونوز ناشی از مواد غذایی در سلامت انسان و راه های انتقال عوامل بیماری زا از طریق مواد غذایی مختلف پرداخته گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.