مقاله پاتولین در سیب و تاثیر مراحل فراوری آب سیب بر کاهش آن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پاتولین در سیب و تاثیر مراحل فراوری آب سیب بر کاهش آن دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پاتولین در سیب و تاثیر مراحل فراوری آب سیب بر کاهش آن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پاتولین در سیب و تاثیر مراحل فراوری آب سیب بر کاهش آن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پاتولین در سیب و تاثیر مراحل فراوری آب سیب بر کاهش آن :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
مایکوتوکسین ها بطور کلی متابولیت های سمی تولید شده از انواع قارچ ها می باشند که هم برای انسان ها و هم حیوانات مضرمی باشد.لغت مایکوتوکسین از کلمه یونانی mycos به معنی کپک قارچی و کلمه لاتینtoxicبه معنی سم می باشد.پاتولین مایکوتوکسین تولید شده توسط چندین گونه قارچ از جمله Aspergillus ، Penicillium و Byssochlamys می باشد. اصلیترین قارچ تولید کننده این سم Penicillium expansum می باشد که بصورت کپک آبی نمایان می شود. محصولاتی که در معرض آلودگی به این قارچ هستند عبارتند از :سیب،گلابی،انگور،هلو،پرتقال،آلبالو و ;که شناخته شده ترین محصول آلوده به این قارچ سیب می باشد. وجود پاتولین در محصولات سیب و به ویژه آب میوه ها در اکثر کشورها نشان دهنده این حقیقت است که پاتولین به مراحل فرایند تولید آب میوه تا حدودی پایدار است.به همین دلیل توصیه شده اقدامات بر روی روش های کشاورزی خوب( GAP ) و شیوه های تولید مناسب( GMP ) متمرکز شود.در این مقاله از میان تمام مراحل تنها مراحلی که در کاهش و یا افزایش پاتولین نقش دارند و یا نیاز به تحقیقات بیشتری دارند شرح داده شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.