مقاله پپتیدهای آنتی اکسیدانی مشتق شده از پروتئینهای شیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله پپتیدهای آنتی اکسیدانی مشتق شده از پروتئینهای شیر دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله پپتیدهای آنتی اکسیدانی مشتق شده از پروتئینهای شیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله پپتیدهای آنتی اکسیدانی مشتق شده از پروتئینهای شیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله پپتیدهای آنتی اکسیدانی مشتق شده از پروتئینهای شیر :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
آنتی اکسیدانها عمل خود را با جلوگیری از تشکیل رادیکالهای آزاد یا مهار رادیکالهای آزاد، یا سایر انواع پراکسیدها انجام می دهند. شیر حاوی فاکتورهای آنتیاکسیدانی مختلفی میباشد که از آن جمله میتوان به ویتامینها و آنزیمها اشاره نمود. اثرات آنتی اکسیدانی احتمالی پروتئینهای شیر و اشکال هیدرولیز شده آنها نیز شناخته شده است. پپتیدهای مشتق شده از هضم پروتئینهای شیر دارای فعالیت آنتیاکسیدانی میباشند. پپتیدهای آنتیاکسیدانی مشتق شده از شیر، از ۵- ۱۱ آمینواسید تشکیل شدهاند که خود شامل آمینواسیدهای هیدروفوبیک، پرولین، هیستیدین، تیروزین و تریپتوفان در توالی خود میباشند. ارتباط بین فعالیت آنتیاکسیدانی و ساختار این پپتیدها هنوز به درستی مشخص نشده است. به نظر میرسد فعالیت آنتی اکسیدانی پپتیدهای هیدرولیزی به طور ذاتی به توالی آمینواسیدی پپتیدهای مشتق شده وابسته است که خود تابع اختصاصی بودن پروتئاز است. نتایج نشان میدهد که پپتیدهای هیدرولیز شده مشتق شده از پروتئینهای شیر، میتوانند به عنوان آنتی اکسیدانهای طبیعی جهت بهبود فعالیت آنتی اکسیدانی در غذاهای فراسودمند مورد استفاده قرار بگیرند و از واکنشهای اکسیداسیون در فرآوری مواد غذایی جلوگیری نمایند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.