مقاله تاثیر افزودن ترکیبات مختلف به آرد گنذم و بررسی خواص رئولوژیکی خمیر حاصل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر افزودن ترکیبات مختلف به آرد گنذم و بررسی خواص رئولوژیکی خمیر حاصل دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر افزودن ترکیبات مختلف به آرد گنذم و بررسی خواص رئولوژیکی خمیر حاصل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر افزودن ترکیبات مختلف به آرد گنذم و بررسی خواص رئولوژیکی خمیر حاصل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر افزودن ترکیبات مختلف به آرد گنذم و بررسی خواص رئولوژیکی خمیر حاصل :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
پایه غذایی در اغلب نقاط جهان بر پایه نان گندم قرار دارد در ایران نیز بخش اعظم کربوهیدراتها و پروتئین مورد نیاز روزانه از نان تامین می شود. مصرف سرانه نان در کشور ایران بسیار بالاست و بخش عمده رژیم غذایی انسانها را تشکیل می دهد . باتوجه به این اعتقاد که خواص رئولوژیکی خمیر و آرد گندم ارتباط زیادی با کیفیت آرد ویژگی های فراوری ان دارد، این خواص اهمیت بالایی در صنایع آسیا بانی و پخت دارد. بهبود ویژگی های رئولوژیکی خیمر نان سبب بهبود بافت نان و در نتیجه بازار پسندی و جلب رضایت مصرف کننده می شود، ضمن اینکه بهبود بافت نان برروی سلامت مصرف کننده نیز موثر است. گندم از اجزا و ترکیبات مختلفی تشکیل شده است اما ترکیب عمده ای که گندم را از سایر غلات متمایز می نماید، بخش گلوتن است که دلیل اصلی رفتار ویسکوالاستیک خمیر ونان حاصل از آن می باشد. گلوتن گندم عامل اصلی موثر بر خواص عملکردی خیمر از جمله کشش پذیری، مقاومت به کشش و استحکام خمیر است. خواص رئولوژیکی خمیر گندم با آزمونهای فارینوگراف، اکستنسو گراف و آمیلوگراف ارزیابی می شود. در این تحقیق ما به بررسی اثر مخلوط کردن آرد گندم با ترکیباتی مثل آرد سیب زمینی، پودر دانه خرفه، شیرخشک سویا و اثر افزودن ترکیبات مختلف نظیر هیدروکلوئیدها، بتاگلوکان و سبوس گندم معمولی برروی خواص رئولوژیکی خمیر می پردازیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.