مقاله تاثیر جایگزینی زانتان با صمغ بومی ریحان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی سس کچاپ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر جایگزینی زانتان با صمغ بومی ریحان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی سس کچاپ دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر جایگزینی زانتان با صمغ بومی ریحان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی سس کچاپ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر جایگزینی زانتان با صمغ بومی ریحان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی سس کچاپ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر جایگزینی زانتان با صمغ بومی ریحان بر روی خواص فیزیکوشیمیایی سس کچاپ :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
کچاپ محصولی ناپایدار بوده که در طول نگهداری تمایل به از دست داندن قوام و جدا شدن سرم دارد به همین منظور از هیدروکلوئید های مختلف در فرمولاسیون آن استفاده می شود. در این پژوهش امکان سنجی بکارگیری غلظت های مختلف هیدروکلوئید دانه ای بومی ریحان درمقایسه با هیدروکلوئید صنعتی زانتان به عنوان بهبود دهنده خواص فیزیک و شیمیایی در تولید کچاپ گوجه فرنگی بررسی شد و این خصوصیات در دو بازه زمانی یک وسی روز مورد آزمون قرار گرفت. میزان اسیدیته و pH درمدت زمان یک و سی روز پس از تولید تفاوت معنی داری بین نمونه ها ایجاد نکرد.نتایج آزمون ارزیابی پارامترهای رنگ نمونه های کچاپ نشان داد که هیدروکلوئید دانه ریحان و صمغ زانتان در تمام غلظت ها در یک وسی روز پس از تولید منجر به تغییر پارامترهای a*،b* ،L* و TCSٍ نسبت به یکدیگر گردید. دریک و سی روز پس از تولید با افزایش میزان هیدروکلوئید در نمونه ها میزان سینرسیس کاهش پیدا کرد. در نهایت با بررسی خصوصیات فیزیکی و شیمیایی کچاپ های تولید شده با مقادیر مختلف هیدروکلوئید دانه ای ریحان و همچینین صمغ زانتان می توان نتیجه گرفت که از هیدروکلوئید دانهریحان می توان به عنوان بهبود دهنده خواص فیزیکی و شیمیایی در سس کچاپ استفاده نمود و علاوه بر مزایایی که این هیدروکلوئید بر خواص کیفی سس کچاپ می گذارد ا زخواص سلامت بخش آن نیز می توان استفاده نمود. در دو بازه زمانی نمونه ۰/۵ صمغ دانه ریحان به عنوان بهترین نمونه انتخاب شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.