مقاله تاثیر حلال و روش استخراج بر خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصل از پوسته کنجد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر حلال و روش استخراج بر خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصل از پوسته کنجد دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر حلال و روش استخراج بر خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصل از پوسته کنجد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر حلال و روش استخراج بر خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصل از پوسته کنجد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر حلال و روش استخراج بر خاصیت آنتی اکسیدانی عصاره حاصل از پوسته کنجد :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
امروزه با افزایش آگاهی مصرف کنندگان نسبت به سالم بودن افزودنی های غذایی خصوصا ترکیبات ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانها سعی بر این است که از افزودنی های طبیعی که دارای خاصیت ضد میکروبی و انتی اکسیدانی هستند، به جای مواد شیمیایی ترکیبی درمواد غذایی استفاده شود. در این پژوهش به بررسی میزان تاثیر حلال و روش استخراج بر خاصیت آنتی اکسیدانی پوسته کنجد حاصل از ضایعات پوستگیری کنجد پرداخته خواهد شد. براین اساس هدف یافتن شرایط بهینه ازنظر نوع حلال و روش استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی پوسته کنجد می باشد. روش بررسی در این پژوهش از روش آماری فاکتوریل دو عامله جهت استخراج ترکیبات فنولی از پوسته کنجد استفاده شد که عامل اول نوع روش استخراج در سه سطح (سوکسله ، غرقابی و فراصوت ) و عامل دوم نوع حلال درچهار سطح (اب، متانول، اتانول و استن ) می باشد. در ادامه عصاره های حاصل از نظر بازده استخراج و اندازه گیری ترکیبات فنولی بررسی شد. نتایج به وضوح برتری روش استخراج با امواج فراصوت را نسبت به دوروش دیگر سوکسله و غرقابی در افزایش بازده عصاره پیوسته کنجد نشان داد بنابراین براساس نتایج، نمونه عصاره استخراجی از پوست کنجد با استفاده از امواج فراصوت و حلال آتانولی از بیشترین (۰/۳۹_+ ۳۶/۶۴) و نمونه عصاره استخراجی از پوست کنجد با استفاده از روش غرقابی و حلال آب از کنترین (۰/۱۵_+ ۱۸/۰۹) میزان بازده برخوردار بودند. نمونه عصاره استخراجی از پوست کنجد با استفاده از امواج فراصوت و حلال آتانولی از بیشترین (۰/۱۵_+ ۳۹/۹۲) و نمونه عصاره استخراجی از پوست کنجد با استفاده از روش غرقابی و حلال آب از کمترین (۰/۱۵_+۱۸/۰۹) میزان ترکیبات فنولی برخوردار بودند. از این روش فراصوت روشی کارا در استخراج عصاره از گیاهان است و قابلیت افزایش بازده و راندمان را نسبت به سایر روشهای استخراج دارد و از این رو قادر است زمان استخراج را کاهش دهد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.