مقاله تاثیر کود PGPR وورمی کمپوست درخاک بربنه جانبی saffron


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
12 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر کود PGPR وورمی کمپوست درخاک بربنه جانبی saffron دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر کود PGPR وورمی کمپوست درخاک بربنه جانبی saffron  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر کود PGPR وورمی کمپوست درخاک بربنه جانبی saffron،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر کود PGPR وورمی کمپوست درخاک بربنه جانبی saffron :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
این پژوهش بررسی اثر کودهای آلی و زیستی برمیزان جذب اب بنه زعفران وکیفیت غذایی ان درخاک به مدل طرح پایه بلوک های کامل تصادفی با ۳ تکرار انجام گرفت. عوامل مورد بررسی شامل کود ورمی کمپوست در ۲ سطح شاهد ( بدون کاربرد) و کاربرد ۱۰ تن درهکتار کود ورمی کمپوست و عامل دوم کاربرد کود زیستی حاوی باکتری های محرک رشد سودوموناس و باسیلوس (Plant Growth Promoting Rhizobacteria) در ۲ سطح شاهد (بدون تلقیح) و ترکیب کودها وزن پوشینه، قطر، وزن تر وزن خشک بنه دختری درخاک از نظر آماری به طور معنی داری تحت تاثیر تیمارهای کودی قرار گرفت. وبرمیزان آب و عملکرد بنه دختری زعفران درخاک اثر معنی دار گذاشتند. عملکرد کیفی و کمی و میزان آب بنه دختری درخاک بامصرف کودهای آلی و زیستی که باعث زهکش خاک و آب شدند به طور معنی دارافزایش یافت. بالاترین عملکرد در تیمار مصرف کود ورمی کمپوست و ترکیب کودها حاصل شد. و با کاربرد کود ورمی کمپوست و ترکیب کودها، میزان وزن ترو آب بنه درخاک نسبت به شاهد افزایش معنی داری داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.