مقاله تاثیر نوع شیر بر اسیدهای چرب آزاد فرار پنیر سفید ایرانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر نوع شیر بر اسیدهای چرب آزاد فرار پنیر سفید ایرانی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نوع شیر بر اسیدهای چرب آزاد فرار پنیر سفید ایرانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نوع شیر بر اسیدهای چرب آزاد فرار پنیر سفید ایرانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نوع شیر بر اسیدهای چرب آزاد فرار پنیر سفید ایرانی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف از این مطالعه ارزیابی اسیدهای چرب آزاد بدست آمده از پنیرهای متفاوت ساخته شده از منابع متفاوت شیری در طی دوره رسیدن ۵ و ۴۵و ۹۰ روز بوده است، تیمارها شامل (شیر گاو، شیر میش، شیر مخلوط میش و گاو)، E (پنیر ساخته شده از شیر گوسفند) c (پنیر ساخته شده از شیر گاو) و M (پنیر ساخته شده از مخلوط شیر گاو و گوسفند) می باشد. تاثیر تیمار و زمان در اسیدهای چرب آزاد انواع مختلف پنیر معنی دار ) P<0/05 ) بود. بیشترین غلظت اسید چرب آزاد اشباع در میان همه انواع پنیر ۱۶:۰ می باشد و همین طور بیشترین غلظت اسید چرب آزاد غیر اشباع در میان انواع پنیر ۱۸:۱ C می باشد اسیدهای چرب زنجیره کوتاه (۸:۰ C – 4:0 C) پنیرهای ساخته شده از شیر گاو در طی دوره رسیدن کاهش یافت با این حال این اسیدهای چرب در مورد پنیر های ساخته شده از شیر گوسفند تا پایان ماه اول تا دوره رسیدن ابتدا افزایش و سپس تا پایان دوره رسیدن به مقدار ناچیزی کاهش یافت این روند در مورد اسیدهای چرب زنجیره متوسط( C10:0-C14:1) و همینطور اسیدهای چرب زنجیره بلند (C16:0-C20:0) شد. از نظر ویژگی های حسی نیز تفاوت معنی داری (P<0/05) بین تیمارهای وجود داشت. با این حال پنیر ساخته شده از شیرگوسفند از میان سایر پنیرها بهترین کیفیت را داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.