مقاله اثر آللوپاتی عصاره و بقایای اندام های گندم بر جوانه زنی، رشد و تولید بذر برخی از علف های هرز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر آللوپاتی عصاره و بقایای اندام های گندم بر جوانه زنی، رشد و تولید بذر برخی از علف های هرز دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر آللوپاتی عصاره و بقایای اندام های گندم بر جوانه زنی، رشد و تولید بذر برخی از علف های هرز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر آللوپاتی عصاره و بقایای اندام های گندم بر جوانه زنی، رشد و تولید بذر برخی از علف های هرز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر آللوپاتی عصاره و بقایای اندام های گندم بر جوانه زنی، رشد و تولید بذر برخی از علف های هرز :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
یکی از اجزای مدیریتی در سیستم های کشاورزیپایدار استفاده از ظرفیت آللوپاتی گیاهان زراعی برای کنترل جمعیتعلف های هرز و توده ی بذری در خاک است. اثرات آللوپاتی، ناشی از مواد بازدارندهای است که بصورت مستقیم توسطگیاهان زنده به محیط وارد شده اند یا شامل تمامی ترشحات ریشه، مواد حاصل از آبشویی، تبخیر و بقایای گیاهی تجزیهشده، می باشد. گندم یکی از غذاهای اصلی در جهان است که آزمایشات بین المللی زیادی برای ارزیابی توانایی آللوپاتیکآن در جلوگیری از رشد علف هرز در جهان صورت گرفته است. تحقیقات بر روی آللوپاتی گندم به بررسی اثر آللوپاتی گندمبر دیگر گیاهان زراعی، علفهای هرز، آفات و بیماری ها، همچنین استخراج و خالص سازی و تشخیص عوامل آللوپاتیک،خودمسمومی گندم، و مدیریت بقایای گندم میپردازد. در این مقاله، مروری کوتاه بر اثر آللوپاتی عصاره و بقایای اندام هایگندم بر جوانه زنی، رشد و تولید بذر برخی از علف های هرز خواهیم داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.