مقاله جداسازی، خالص سازی و بررسی خصوصیات باکتری های مقاوم به سرب بعضی مناطق آلوده طبیعی و صنعتی استان خراسان رضوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله جداسازی، خالص سازی و بررسی خصوصیات باکتری های مقاوم به سرب بعضی مناطق آلوده طبیعی و صنعتی استان خراسان رضوی دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله جداسازی، خالص سازی و بررسی خصوصیات باکتری های مقاوم به سرب بعضی مناطق آلوده طبیعی و صنعتی استان خراسان رضوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله جداسازی، خالص سازی و بررسی خصوصیات باکتری های مقاوم به سرب بعضی مناطق آلوده طبیعی و صنعتی استان خراسان رضوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله جداسازی، خالص سازی و بررسی خصوصیات باکتری های مقاوم به سرب بعضی مناطق آلوده طبیعی و صنعتی استان خراسان رضوی :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
سرب از جمله فلزات سنگین و سمی می باشد که به طور عمده از منابع انسان زاد واز طریق پساب حاصل از فعالیت صنایعی مانند باتری سازی وارد می شود. ارائه ی راه حلی جهت تصفیه زیست شناختی پساب های صنعتی و آب و خاک آلوده از جمله اهداف این تحقیق بوده است که با جداسازی و خالص سازی باکتری های مقاوم به فلز سرب از میان دیگر میکروارگانیسم ها آغاز گردید. و از میان آن ها نهایتا باکتری هایی که به بالاترین غلظت فلز سرب مقاومت داشتند انتخاب شدند. جمع آوری نمونه ها دردو قسمت انسان زاد و زمین زاد از مناطق خاکی و آبی بسیار آلوده به سرب صورت گرفت. از محیط کشت آگار مغذی حاوی ۵۰ میلی گرم از نمک نیتراتسرب (II) برای جداسازی نمونه ها در طی ۹۶ ساعت گرماگذاری استفاده گردید. کلنیهای مختلفی اعم از کپک، مخمر و باکتری برروی محیط ظاهر شدند که نشان دهنده ی آن است که طیف گسترده ای از انواع میکروارگانیسم ها نسبت به این فلز مقاومت دارند. در نهایت ۳۶۰ جدایه باکتری خالص گردید. حداقل غلظت بازدارنده رشد باکتری در غلظت های مختلف سرب از ۰ تا ۳۵۰۰ ppm تعیین شد که اکثر ایزوله ها به غلظت ppm 2000 مقاوم بودند و تعدادی نیز به غلظت ۳۲۵۰ppm مقاومت نشان دادند. تست های میکروبیولوژی نشان داد که اکثر ایزوله ها گرم مثبت و KOH منفی بوده و تنوع مورفولوژیکی به اشکال باسیلی، کوکسی، کوکوباسیل و رشته ای مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.