مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره نانوکپسوله دانه رازیانه برگوشت چرخ شده ماهی کیلکا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره نانوکپسوله دانه رازیانه برگوشت چرخ شده ماهی کیلکا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره نانوکپسوله دانه رازیانه برگوشت چرخ شده ماهی کیلکا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره نانوکپسوله دانه رازیانه برگوشت چرخ شده ماهی کیلکا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره نانوکپسوله دانه رازیانه برگوشت چرخ شده ماهی کیلکا :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
در این مطالعه تاثیر ضد باکتریایی عصاره نانوکپسوله دانه رازیانه بر برخی پارامترهای میکروبی (شمارش کلی باکتریها ، شمارش باکتریهای سرماگرا ،شمارش باکتری پسودوموناس آئروجینوزا) ماهی کیلکای معمولی (Clupeonella cultriventris caspia 12 ) ،در روزهای ۰، ۳، ۶، ۹، ۱۲ و ۱۵ دوره نگهداری مورد سنجش قرار گرفت. غلظتهای ۰/۳، ۰/۵ به گوشت چرخ شده ماهی کیلکا اضاف شده و یک نمونه نیز به عنوان شاهد (فاقد هر گونه ماده نگهدارنده) در نظر گرفته شد. نتایج بررسی فاکتورهای میکروبی نشان داد که میزان این شاخصها در تیمارهای حاوی رازیانه نانوکپسوله به طور معنی داری نسبت به تیمار شاهد کمتر بوده است. . نتایج بررسی عوامل میکروبی با شاهد نشان میدهد که اختلاف معنی داربوده است (p<0/01) .با توجه به حد قابل قبول پیشنهادی برای شاخصهای مذکور، عمر ماندگاری فراورده را از نظرشاخص های میکروبی برای تیمارهای شاهد،نانوکپسوله رازیانه به ترتیب برابر ۶،۳ تا ۹ روز بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.