مقاله بررسی اثر فرآیند دهیدروفروزن اسمزی بر حفظ رطوبت بافت برش های خربزه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر فرآیند دهیدروفروزن اسمزی بر حفظ رطوبت بافت برش های خربزه دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر فرآیند دهیدروفروزن اسمزی بر حفظ رطوبت بافت برش های خربزه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر فرآیند دهیدروفروزن اسمزی بر حفظ رطوبت بافت برش های خربزه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر فرآیند دهیدروفروزن اسمزی بر حفظ رطوبت بافت برش های خربزه :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
فرآیند ترکیبی آبگیری اسمزی و انجماد یک روش ترکیبی خشک کردن اسمزی و انجماد است. در این پژوهش ویژگی های شیمیایی و ارگانولپتیکی برش های میوهی خربزه طی مدت زمان انبارمانی مورد مطالعه قرار گرفت.برش های مکعبی خربزه( cm 30 )در هشت نوع محلول اسمزی مختلف در دو غلظت( ۲۵ و ۳۵ درصد)با نسبت ۴به ۱(محلول اسمزی به میوه) -در دمای ۳۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵ساعت قرار گرفتند.سپس برش های خربزه با خشک کن کابینی در دمای ۶۰- ۵۵ درجه سانتی گراد آبگیری شدند. برش های حاصل در دمای ۲۵- درجه سانتی گراد به سرعت منجمد و سپس در دمای ۲۰- نگهداریمیشوند.کیفیت رطوبت طی دوره ی زمانی ۹۷ روزه و در ۹بازه ی زمانی ۱۷ روزه مورد آنالیز قرار گرفت. بهترین ویژگی های مربوط به نمونه های قرار گرفته در محلول حاوی ۱/.درصد اسیدسیتریک و ۱/.درصد اسید آسکوربیک در بریکس ۳۵درصد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.