مقاله بررسی اثر قند ریبوز بر خواص مکانیکی و مشخصههای رنگی فیلم های خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی و گاوی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر قند ریبوز بر خواص مکانیکی و مشخصههای رنگی فیلم های خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی و گاوی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر قند ریبوز بر خواص مکانیکی و مشخصههای رنگی فیلم های خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی و گاوی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر قند ریبوز بر خواص مکانیکی و مشخصههای رنگی فیلم های خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی و گاوی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر قند ریبوز بر خواص مکانیکی و مشخصههای رنگی فیلم های خوراکی بر پایه ژلاتین ماهی و گاوی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
هدف از انجام تحقیق بررسی اثر قند ریبوز برخصوصیات مکانیکی و پارامترهای رنگی فیلم های خوراکی بر مبنی ژلاتین ماهی سرد آبی و ژلاتین گاوی می باشد. دراین تحقیق قند ریبوز با نسبت های (۴،۲ و ۶ درصد ) به فیلم های خوراکی از جنس ژلاتین ماهی سرد آبی و ژلاتین گاوی ویک مخلوط: ۱:۳ گلیسرول – سوربیتول در ۴۰ درصد (W/W از ژلاتین ماهی سرد آبی و ژلاتین گاوی ) به عنوان پلاستی سایزر تحت شرایط کنترل شده به روش تبخیر حلال تهیه گردید. و ویژگیهای مکانیکی و مشخصه های رنگی اندازه گیری شد. نتایج بدست آمده نشان داد که با افزودن قند ریبوز به ژلاتین ماهی سرد آبی و ژلاتین گاوی در محدوده بررسی اثر معنی دار بر روی خواص مکانیکی مشخصه های رنگی در برخواهد داشت (۰/۰۵>P) نتایج نشان دادند که با افزودن قند ریبوز، شفافیت هر دو فیلم کاهش یافته و خواص مکانیکی بهبود یافت. نتایج کلی نشان دادند فیلم ژلاتین گاوی حاوی قند ریبوز بهتر از فیلم ژلاتین ماهی حاوی قند ریبوز عمل نمود. تحت ضرایط ک تٌرل ضذ ب ر شٍ تبخیر حلال ت ی گردیذ. یصگی ای

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.