مقاله اثر ال- ترئونین بر عملکرد و مرفولوژی روده جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر ال- ترئونین بر عملکرد و مرفولوژی روده جوجه های گوشتی دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ال- ترئونین بر عملکرد و مرفولوژی روده جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر ال- ترئونین بر عملکرد و مرفولوژی روده جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ال- ترئونین بر عملکرد و مرفولوژی روده جوجه های گوشتی :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
نوسانات در بهای انرژی و پروتئین جیره ، همواره متخصصان تغذیه را بر آن داشته تا علاوه بر در نظر گرفتن عملکرد بهینه پرنده ،شاخص های اقتصادی را نیز در جیره نویسی مورد توجه قرار دهند.کاهش پروتئین خام جیره در ازای افزودن اسیدهای آمینه سنتتیک، هم قیمت جیره را کاهش داده و هم عملکرد پرنده را در راستای سود دهی بهبود می بخشد.استفاده ازاسید آمینه ضروری ترئونین-که ۵ تا ۱۱ درصد از آنزیم های هضمی و ۴۰ درصد از پروتئین های مربوط به گلیکوپروتئین های موکوس روده را تشکیل میدهد- علاوه بر کاهش فرمولاسیون پروتئین خام در جیره ، اثر قابل توجهی بر عملکرد روده دارد.نقش قابل توجه ترئونین در ایجاد یکلایه موکوسی مطلوب و همینطور آنزیم های هضمی ، اثر مثبت آن را بر عملکرد روده در جذب مواد هضم شده مشخص می سازد. باافزایش قابلیت هضم خوراک و بهبود ابقای ازت ، راندمان استفاده از خوراک بالا رفته و حجم خوراک مصرفی کاهش می یابد که نیلبه سود دهی و بهبود عملکرد پرنده را میسر می سازد.هر چند با افزایش سن ، احتیاجات ترئونین کاهش می یابد ولی کمبود ترئونین درجیره کاهش استفاده از TSAAs و Lys را در پی دارد و از طرفی مازاد آن هزینه بر بوده و اثر نامطلوبی بر نرخ رشد و ضریب تبدیل خوراک دارد.غلظت بهینه ترئونین در جیره بسته به خوراک مصرفی بوده اما عواملی چون سن پرنده ، جنس و ژنوتیپ هم تاثیر گذارند که در این بین اثر سن مشخص تر می باشد.افزایش ترئونین جیره از ۰۵۹ درصد به ۰۷۳ درصد در جیره ، خصوصیات لاشهو گوشت سینه را بهبود بخشیده است.طول و ضخامت پرز ، و عمق کریپت با افزایش ترئونین جیره افزایش یافته است.عملکرد رشدو شاخص های مرفولوژی روده با افزایش ترئونین جیره افزایش یافته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.