مقاله چندشکلی ادغامی رتروترونسپوزونها و تنوع ژنتیکی در برخی جمعیتهای کتان زراعی (Linum Usitatissimum L) و وحشی (Linum Austririacum )


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله چندشکلی ادغامی رتروترونسپوزونها و تنوع ژنتیکی در برخی جمعیتهای کتان زراعی (Linum Usitatissimum L) و وحشی (Linum Austririacum ) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله چندشکلی ادغامی رتروترونسپوزونها و تنوع ژنتیکی در برخی جمعیتهای کتان زراعی (Linum Usitatissimum L) و وحشی (Linum Austririacum )  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله چندشکلی ادغامی رتروترونسپوزونها و تنوع ژنتیکی در برخی جمعیتهای کتان زراعی (Linum Usitatissimum L) و وحشی (Linum Austririacum )،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله چندشکلی ادغامی رتروترونسپوزونها و تنوع ژنتیکی در برخی جمعیتهای کتان زراعی (Linum Usitatissimum L) و وحشی (Linum Austririacum ) :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
چند شکلی حاصل از تکثیر نواحی بین توالیهای ریزماهواره و رتروترنسپوزون (REMAP) از نشانگرهای مبتنی بر PCR ساده و جدیدی است که مناطق رتروترنسپوزونی و ریزماهوارهای را مورد هدف قرار می دهد . در این مطالعه به منظور توسعه نشانگرهای رتروترنسپوزونی REMAP جهت مطالعه تنوع ژنتیکی در کتان زراعی و وحشی، ۴۸ ترکیب آغازگری REMAP حاصل از خانواده های رتروترنسپونی LTR1833، LTR1854، LTR1868 و LTR1886 و توالیهای ریزماهواره برای ارزیابی تنوع ژنتیکی درون و بین جمعیتی ۱۲ جمعیت (۱۱۰فرد ) کتان زراعی و وحشی مورد استفاده قرار گرفت . ۱۳ ترکیب آغازگری مکان های چند شکل و قابل نمره دهی تولید کردند . در کل با استفاده از ۱۳ ترکیب آغازگری REMAP 133 مکان تکثیر شد که ۹۵ مکان چند شکل بودند . تجزیه کلاستر با روش UPGMA و با استفاده از فاصله ژنتیکی دایس جمعیتها ار به دو گروه تقسیم کرد. فاسله ژنتیکی بین جمعیتها از ۰۰۰۸ (شاهیندژ وبناب ) تا ۰۵۹۷ ( زابل و خوی) متغیر بود. نتایج حاصله نشان داد که نشانگرهای REMAP توسعه یافته بر اساس رتروترنسپوزونهای فعال درجنس linum می توانند به عنوان ابزار نستبا جدیدی در مطالعه تنوع ژنتیکی و سایر زمینه های مرتبط در کتان و حتی سایر گونه های گیاهی استفاده شوند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.