مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف ورمی کمپوست بر عملکرد کمی وکیفی سه رقم توت فرنگی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف ورمی کمپوست بر عملکرد کمی وکیفی سه رقم توت فرنگی دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف ورمی کمپوست بر عملکرد کمی وکیفی سه رقم توت فرنگی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف ورمی کمپوست بر عملکرد کمی وکیفی سه رقم توت فرنگی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات سطوح مختلف ورمی کمپوست بر عملکرد کمی وکیفی سه رقم توت فرنگی :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
گیاه توت فرنگی یکی از میوه های مهم در دنیا به شمار می رود با توجه به بروز بیماری های مختلف در اثر مصرف محصولات آلوده به مواد شیمیایی توجه به تولید و مصرف محصولات ارگانیک بیش از پیش اهمیت یافته است. برای ارزیابی عملکرد کمی و کیفی محصول توت فرنگی ارگانیک با کاربرد کود الی ورمی کمپوست آزمایشی فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با دوازده تیمار و سه تکرار شامل سه رقم توت فرنگی ( کاماراسو، سلوا ورقم محلی یا گیلاسی ) به عنوان فاکترو اصلی و چهار سطح مختلف ورمی کمپوست ، بستر معمول کشاورزان (شاهد) ، ۱۰ درصد حجم بستر کشت ۲۰ درصد حجم بستر کشت و ۳۰ درصد حجم بستر کشت به عنوان فاکتور فرعی طراحی گردید. براساس نتایج بیشترین سطح برگ و عملکرد میوه در رقم کاماراسو با ۲۰% ورمی کمپوست ، قرائت کلرفیل برگ و ویتامین c در رقم سلوا با ۲۰% ورمی کمپوست ، شاخص برداشت در رقم سلوا با ۱۰% ورمی کمپوست و بهترین طعم میوه (TSS/TA) در رقم گیلاسی با ۲۰% ورمی کمپوست به دست آمد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.