مقاله بررسی استفاده از انواع آفت کش ها و خطزت ناشی از آنها در مواد غذایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی استفاده از انواع آفت کش ها و خطزت ناشی از آنها در مواد غذایی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی استفاده از انواع آفت کش ها و خطزت ناشی از آنها در مواد غذایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی استفاده از انواع آفت کش ها و خطزت ناشی از آنها در مواد غذایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی استفاده از انواع آفت کش ها و خطزت ناشی از آنها در مواد غذایی :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
باتوجه به افزایش روز افزون تولید و مصرف محصولات کشاورزی و میزان بالای سموم و آفت کش های مصرف شده برای کنترل آفات درکشور، سلامت افراد و محیط زیست را به طور جدی تهدیدی می کند. آفت کش ها به گروهی از مواد شیمیایی اطلاق میشود که به منظور ساختن و کنترل جمعیت انواع آفت ها از قبیل انواع حشرات علف های هرز و قارچ های زیان آور و امثال آن تهیه و تولید می شود. افت کش ها انواع مختلفی دارند که می توان به تعدادی از انها مانند هیدروکربن های کلرینه شده، حشره کش های ارگانو فسفات و کاربامات و پیرتیروئید ها اشاره کرد. بررسی های اپیدمیولوژیکی نشان می دهند که اگر مقادیر باقی مانده بر مواد غذایی بیشتر از مقادیر مجاز برای باقی مانده های آفت کش باشد برای انسان مخاطرات جدی در بردارد. این آفت کش می توانند با ورود به آب های سطحی و زیرزمینی، خاک و باقی ماندن بر سطح محصولات کشاورزی، به چرخه غذایی وارد شوند و در موجودات زنده ایجاد سمیت کنند، همچنین استنشاق هوای آلوده به آفت کش ها نیز مسمومیت است که درکشور ما نیز گزارش هایی در این زمینه وجوددارد. بررسی های برخی از محققین نشان داده که باقی مانده آفت کش ها مخاطرات بسیاری جدی تر برای کودکان در بردارد. استفاده ازگیاهان با قابلیت بالای جمع آوری افت کش هااز خاک و اب آلوده کمک می کند. گیاهان جایگزین مناسبی برای شیمیایی در محافظت محصولات انباری محسوب می گردند. استفاده از فرآورده های گیاهی می تواند را هحل مناسبی برای مشکلاتی از جمله دسترسی، خطرات زیستی، قیمت و ایجاد مقاومت درصورت استفاده از سموم شیمیایی و آفت کش ها و همچنین درصورت فقدان تجهیزات لازم برای سایر روش ها از جمله پرتوتابی با اشعه گاما، شرایط جوی کنترل شده و غیره باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.