مقاله بررسی برخی از خصوصیات روغن و کنجاله دانه کنجد حاصل از روش استخراج با حلال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی برخی از خصوصیات روغن و کنجاله دانه کنجد حاصل از روش استخراج با حلال دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی برخی از خصوصیات روغن و کنجاله دانه کنجد حاصل از روش استخراج با حلال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی برخی از خصوصیات روغن و کنجاله دانه کنجد حاصل از روش استخراج با حلال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی برخی از خصوصیات روغن و کنجاله دانه کنجد حاصل از روش استخراج با حلال :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
کنجد به خانواده پدالیاسه تعلق دارد و یکی از گیاهان دیرینه زراعی و با ارزش می باشد. دانه کنجد غنی از روغن (در حدود ۵۰ درصد ) و پروتئین (درحدود ۲۰ درصد) است. دراین تحقیق به بررسی برخی از خصوصیات روغن کنجد (عدد اسیدی، پرکسید، اسیدیته و میزان لرد) و همچنین برخی از خصوصیات کنجاله (میزان روغن، پروتئین، فیبر و رطوبت) تحت تاثیر روش استخراج با حلال پرداخته شد. نتایج نشان داد که میزان پراکسید و لرد روغن روغن های کنجد بدست آمده از روش های سرد استخراج بیشتر بود. میزان پراکسید، اسیدیته، عدد اسیدی و لرد روغن به ترتیب ۱/۳۲،۰/۶۴،۳/۸۹ و ۰/۶۵ درصد بود و میزان پروتئین کنجاله ۲۸/۱۳ درصد بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.