مقاله بررسی تاثیر افزودن استویا و اینولین برخواص حسی ماءالشعیر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیر افزودن استویا و اینولین برخواص حسی ماءالشعیر دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیر افزودن استویا و اینولین برخواص حسی ماءالشعیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیر افزودن استویا و اینولین برخواص حسی ماءالشعیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیر افزودن استویا و اینولین برخواص حسی ماءالشعیر :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
گیاه استویا سرشار از شیرین کننده های کم کالری، فبیر، انواغ پروتئین ، ویتامین ، موادمعدنی ، اسانس و فیتو نوترینت های متعدد می باشد. هدف از این پژوهش تولید ماءالشعیر پری بیوتیک و رژیمی کاملا طبیعی می باشد. جهت فرموله نمودن این ماءالشعیر از ترکیب اینولین در ۳ سطح با مقادیر ۰/۳، ۰/۴۵، ۰/۶ گرم و استویا در سطح ۰/۰۸۹ گرم به همراه دیگر مواد بکار برده شده در فرمول ماءالشعیر استفاده گردید. ماءالشعیر حاصل در ظروف پلی اتیلن ۳۰۰ سی سی بسته بندی شده و به همراه نمونه شاهد خواص حسی آنها در ۳ تکرار توسیط ۲۵ پنلیست مورد ارزیابی قرارگرفت. جهت آنالیز واریانس داده ها از نرم افزار spss استفاده شد. نتایج آزمایشات نشان داد که استفاده از شیرین کننده استویا و اینولین درتولید ماءالشعیر هیچ اثر سوئی برروی ویژگی های حسی ماالشعیر نداشته و نمونه ۲ (اینولین ۰/۴۵) و نمونه (اینولین ۰/۶ ) پذیرش خوبی درمیان مصرف کنندگان داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.