مقاله تاثیر تغییرات آب و هوایی بر کیفیت آب و غذا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر تغییرات آب و هوایی بر کیفیت آب و غذا دارای ۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر تغییرات آب و هوایی بر کیفیت آب و غذا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر تغییرات آب و هوایی بر کیفیت آب و غذا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر تغییرات آب و هوایی بر کیفیت آب و غذا :

تعداد صفحات:۲
چکیده:
تغییراتآب و هوایی در سراسر جهان در حال حاضر یک واقعیت است که تاثیرات مختلفی بر زیست شناسی، محیط زیست و بعضی از ارگانیسم ها و موجودات دارد. در مورد عواقب تغییرات آب و هوایی بر سیستم مواد غذایی، بخصوص غذاهای دریایی از مزرعه تا سفره اطلاعات کمی وجود دارد. در این زمینه بررسیهای لازم با هدف روشن شدن اثرات تغییرات آب و هوایی در مورد ایمنی غذاهای دریایی و پیامدهای آن بر سلامت انسان در نظر است. پیش بینی می شود تغییرات آب و هوایی باعث تاثیر آلودگی های شیمیایی و بیولوژیکی مانند فلزات سمی، باقیمانده های مواد شیمیایی آلی، جلبک های سمی، سموم جلبکی، پاتوژن ها برسلامت و امنیت غذاهای دریایی باشد. با این حال گونه های مختلف پاسخ های مختلفی به این گونه تنش ها می دهند. مقامات بهداشت و درمان عمومی در زمینه امنیت غذاهای دریایی برای حفظ اطمینان مصرف کننده ها با گرمتر شدن زمین با چالش های جدیدی مواجه هستند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.