مقاله بررسی تأثیر پرمیکس املاح و طعم دهنده نعناع بر خواص بافتی ماست کم چرب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر پرمیکس املاح و طعم دهنده نعناع بر خواص بافتی ماست کم چرب دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر پرمیکس املاح و طعم دهنده نعناع بر خواص بافتی ماست کم چرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر پرمیکس املاح و طعم دهنده نعناع بر خواص بافتی ماست کم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر پرمیکس املاح و طعم دهنده نعناع بر خواص بافتی ماست کم چرب :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
املاح گروهی از عناصر هستند که در مقادیر کم برای بدن ضروری می باشند و باید از طریق غذا به بدن برسند. بدن برای کمک به فرآیندهای شیمیایی و ساختن بافتها ومایعات به مقادیر جزیی مواد معدنی نیاز دارد. زیرا کمبود این مواد معدنی پدیدهای متداول است و موجب اختلالات تغذیهای خطرناک میشود. در میان فرآوردههای لبنی، ماست یک انتخاب مطلوب در غنی سازی محسوب می شود . طی دو دهه اخیر پذیرش شیر و فرآوردههای لبنی طعم دار در جهت برآوردن نیازهای تغذیه ای، افزایش یافته است . در این پژوهش به منظور تولید ماست قالبی طعم دار غنی شده، اسانس نعناع در سه سطح ۰/۰۱، ۰/۰۰۹ و ۰/۰۱۱ درصد و پرمیکس املاح ۵،۴ و ۶ گرم در ۱۰۰۰ میلی لیتر شیر تولید شدند. ارزیابی ویژگیهای سفتی و چسبندگی نمونهها در دمای ۴ درجه سانتی گراد در روزهای اول، هفتم و چهاردهم نگهداری انجام شد . نتایج این پژوهش نشان داد که طعم دهنده نعناع و پرمیکس املاح تأثیر معنی داری برروی سفتی و چسبندگی برخی از نمونههای ماست غنی شده حاوی طعم دهنده مشاهده شدند (۰/۰۵<p) همچنین با افزایش زمان ماندگاری یک روند افزایش تدریجی در برخی از نمونههای ماست غنی شده حاوی طعم دهنده مشاهده گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.