مقاله بررسی تأثیر طعم دهنده نعناع بر خواص فیزیکی و حسی ماست غنی شده با پرمیکس املاح


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر طعم دهنده نعناع بر خواص فیزیکی و حسی ماست غنی شده با پرمیکس املاح دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر طعم دهنده نعناع بر خواص فیزیکی و حسی ماست غنی شده با پرمیکس املاح  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر طعم دهنده نعناع بر خواص فیزیکی و حسی ماست غنی شده با پرمیکس املاح،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر طعم دهنده نعناع بر خواص فیزیکی و حسی ماست غنی شده با پرمیکس املاح :

تعداد صفحات:۹
چکیده:
بدن انسان نیاز به مقادیر جزئی از ویتامینها و مواد معدنی، شناخته شده به عنوان عناصر کم مصرف، برای رشد، توسعه مغز و ایمنی در برابر بیماریها نیاز دارند. از آنجا که بدن نمیتواند این مواد مغذی را سنتز کند، آنها باید از طریق رژیم غذایی و یا سایر منابع خارجی تأمین گردند. در میان فرآوردههای لبنی، ماست یک انتخاب مطلوب در غنی سازی محسوب می شود . طی دو دهه اخیر پذیرش شیر و فرآوردههای لبنی طعم دار در جهت برآوردن نیازهای تغذیه ای افزایش یافته است . در این پژوهش به منظور تولید ماست قالبی طعم دار، اسانس نعناع در سه سطح ۰/۰۱،۰/۰۰۹و ۰/۰۱۱ درصد و پرمیکس املاح ۵،۴ و ۶ گرم در ۱۰۰۰ میلی لیتر شیر تولید شدند. ارزیابی ویژگیهای فیزیکی وحسی نمونهها در دمای ۴ درجه سانتی گراد در روزهای اول، هفتم و چهاردهم نگهداری انجام شد . نتایج این پژوهش نشان داد پرمیکس املاح تأثیر <0/ معنیداری بر میزان آب اندازی نمونهها غنی شده نداشت (۰/۰۵>p) درحالیکه طعم دهنده ۰/۰۱ درصد روز اول نگهداری تفاوت معنیداری با غلظت طعم دهنده ۰/۰۱۱ درصد روز اول و هفتم نگهداری نشان داد(۰/۰۵<p) نمونه ماست غنی شده در سطح ۴ گرم پرمیکس املاح حاوی طعم دهنده ۰/۰۱ درصد با سطح ۶ گرم حاوی طعم دهنده ۰/۰۱۱ درصد اختلاف معنی داری بر روی طعم مشاهده شد (۰/۰۵>p) P(. اما از لحاظ رنگ و پذیرش کلی محصول از نظر ارزیابان اختلاف معنیداری مشاهده نشد(۰/۰۵>p)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.