مقاله شناسایی پروتئین زیئن در نخل خرما


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شناسایی پروتئین زیئن در نخل خرما دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شناسایی پروتئین زیئن در نخل خرما  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی پروتئین زیئن در نخل خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شناسایی پروتئین زیئن در نخل خرما :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
زئین یکی از مهمترین پروتئین های ذخیره های در آندوسپرم تک لپهایهاست که مصارف صنعتی،غذایی و پزشکی فراوان دارد.با توجه به افزایش نگرانیهای زیست محیطی درمورد کاربرد پوشش های مصنوعی که از آنها جهت نگهداری و حفظ مواد استفاده می شود ،از این پروتئین می توان به عنوان یک ماده اولیه جهت تهیه بیوپلیمرهای خوراکی به دلیل غیر سمی و تجدید پذیر بودن به خصوص در مصارف صنعتی استفاده کرد.توالی این پروتئین در ذرت شناسایی و ثبت شده است در این تحقیق جهت جداسازی و شناسایی این پروتئین از توالی ژنوم خرما ،قطعه مورد نظر را با استفاده از واکنش TAIL-PCR تکثیر و سپس وکتور pTG19-T ادغام و در مرحله بعد به باکتری E. coli سویه DH5 انتقال داده شد. پس از استخراج پلاسمید از باکتری های تراریخته ،پلاسمید استخراج شده در مورد هضم آنزیمی قرار گرفت و در مرحله آخر قطعه تکثیر شده ،تعیین توالی شد.نتایج بلاست پروتئینی شباهت صد در صد این قطعه تکثیر شده را با توالی ثبت شده برای پروتئین زئین ذرت را نشان می دهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.