مقاله تاثیر نانوژل های کایتوسانی محتوی عصاره روغنی نعناع فلفی در ممانعت از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر نانوژل های کایتوسانی محتوی عصاره روغنی نعناع فلفی در ممانعت از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر نانوژل های کایتوسانی محتوی عصاره روغنی نعناع فلفی در ممانعت از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر نانوژل های کایتوسانی محتوی عصاره روغنی نعناع فلفی در ممانعت از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر نانوژل های کایتوسانی محتوی عصاره روغنی نعناع فلفی در ممانعت از رشد قارچ آسپرژیلوس فلاووس :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
عفونتها اسپرژیلوسی می توانند به اشکال مختلف ظاهر شوند . اسپرژیلوس یک پاتوژن انسانی ، آلرژن و تولید کننده مایکوتوکسین است . مایکوتوکسینها از نظر پتانسیل ایجاد بیماری ، با تاثیر مستقیم بیوشیمیایی بر روی عملکرد های اصلی بدن قابل توجه ترین محصول قارچی قلمداد می شوند . آفلا توکسین یکی از شناخته شده ترین و مهمترین مایکوتوکسینهاست که اثرات سرطان زایی قون دارد . روغنهای گیاهی به عنوان عوامل طبیعی برای نگهداری مواد غذایی شناخته شده اند و می توانند جایگزین قارچ کشهای سنتتیک سمی شوند . از این رو می توان از آنها برای نگهداری و جلو گیری از کپک زدن و فاسد شدن مواد غذایی استفاده نمود. نعناع فلفلی ترکیبی غیر سمی است و بازدارندگی قابل توجهی در مقابل آفلاتوکسین B1 تولید شده توسط آسپرژیلوس دارد . تحقیق حاضر به منظور توسعه سامانه های نوین آزاد سازی عصاره بر پایه نانو ذرات صورت گرفته است . در اینپژوهش عصاره نعناع فلفی با دستگاهآلتراسونیکیت درون نانوژنل کایتوسان – سینامیک اسید انکپسوله شد . حداقل غلظت بازدارندگی عصاره در pm2100 مشاهده شد . عصاره انکپسوله شده در۵۰۰ ppm از شد قارچ آسپرژیولس فاووس جلوگیری کرد . نتایج بدست آمده نشان داد که عصاره انپسوله شده نه تنها دارای خاصیت ضد قارچی تشدید شده ای علیه قارچ آسپرژیوس فلاووس است بلکه با توجه به فراریت عصاره و ناپایداری آن در برابر عوامل محیطی انکپسوله کرن آن می تواند به طور قابل ملاحظه ای نمیه عمر عصاره را افزایش داده و بنابراین استفاده از خاصیت ضد قارچی عصره با به مدت طولانیتر ، امکان پذیر نماید .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.