مقاله تحلیل توزیع فضایی – مکانی کاربری های ویژه شهری و اولویت در مدیریت بحران شهری نمونه موردی؛ محله ۴۵ متری بروجرد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل توزیع فضایی – مکانی کاربری های ویژه شهری و اولویت در مدیریت بحران شهری نمونه موردی؛ محله ۴۵ متری بروجرد دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل توزیع فضایی – مکانی کاربری های ویژه شهری و اولویت در مدیریت بحران شهری نمونه موردی؛ محله ۴۵ متری بروجرد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل توزیع فضایی – مکانی کاربری های ویژه شهری و اولویت در مدیریت بحران شهری نمونه موردی؛ محله ۴۵ متری بروجرد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل توزیع فضایی – مکانی کاربری های ویژه شهری و اولویت در مدیریت بحران شهری نمونه موردی؛ محله ۴۵ متری بروجرد :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
زلزله از نظر لطمات انسانی و جانی مهم ترین حادثه غیرمترقبه در ایران است. شهرها با مراکز تجمع و تراکم انسان، فعالیت های انسانی و ساختمان ها تعریف می شوند. فضای شهری در درون خود تاسیسات و تجهیزات زیربنایی با انواع کاربری ها اعم از مسکونی، اداری، خدماتی، بهداشتی و ; را جای داده است. توزیع کاربری های شهری در مدیریت بحران به ویژه در امداد و نجات غیر قابل انکار است. هدف از پژوهش بررسی میزان آسب پذیری ساختمان ها در محله ۴۵ متری شهر بروجرد و شناسایی نواحی پر تراکم وتحلیل توزیع فضایی – مکانی کاربری های ویژه شهری و اولویت در مدیریت بحران شهری جهت کاهش اثرات این پدیده در شهر است. این مقاله با ماهیت کاربردی و با استفاده از روش توصیفی- تحلیلی انجام گرفته است. نتایج تحقیق نشان می دهد که آسیب پذیری شدید ساختمان های شهری در محله باد شده می باشد. در محله ۴۵ متری شهرداری، کاربری مسکونی با بیش ترین مساحت و درصد، کاربری غالب در محله را تشکیل داده و کاربری تجاری در مرتبه بعدی قرار گرفته که در تمام قسمت های محله با مساحت های متفاوت توزیع شده اند. کاربری آموزشی محله، رتبه سوم و پس از آن کاربری بهداشتی قرار دارد که شامل یک مرکز بهداشت و یک بیمارستان می باشد که متاسفانه ساختمان بیمارستان جزء بناهای تخریبی است. شهر بروجرد دارای چهار سایت آتش نشانی می باشد که تنها دو سایت آن فعال بوده و دو سایت دیگر نیمه فعال می باشند. سایت های فعال عبارت اند از: ایستگاه آتش نشانی مرکز که در خیابان بهار قرار گرفته (تقریبا در جنوب محله) و در فاصله ۲۴۲ متری و آتش نشانی میدان امام حسین (ع) که در زاویه شرقی محله در فاصله ۷۷۴ متری از محله قرار دارند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.