مقاله تحلیل سینوپتیکی کولاک های برف خطرآفرین در منطقه کردستان (مطالعه موردی: کولاک دوره ۱۷ تا ۱۹ بهمن ۱۳۷۰)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تحلیل سینوپتیکی کولاک های برف خطرآفرین در منطقه کردستان (مطالعه موردی: کولاک دوره ۱۷ تا ۱۹ بهمن ۱۳۷۰) دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تحلیل سینوپتیکی کولاک های برف خطرآفرین در منطقه کردستان (مطالعه موردی: کولاک دوره ۱۷ تا ۱۹ بهمن ۱۳۷۰)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تحلیل سینوپتیکی کولاک های برف خطرآفرین در منطقه کردستان (مطالعه موردی: کولاک دوره ۱۷ تا ۱۹ بهمن ۱۳۷۰)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تحلیل سینوپتیکی کولاک های برف خطرآفرین در منطقه کردستان (مطالعه موردی: کولاک دوره ۱۷ تا ۱۹ بهمن ۱۳۷۰) :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
کولاک برف (snowstorms) از جمله پدیده های جوی است که در نتیجه ریزش برف توأم با باد و درجه حرارتهای زیر صفر درجه رخ داده و باعث زیانهای شدید و گاه وسیع در سطح منطقه می شود. در این مقاله کولاک شدید برف دوره ۷-۱۰ فوریه ۱۹۹۲ (۱۸ تا ۲۱ بهمن ۱۳۷۰) به عنوان نمونه مورد مطالعه قرار گرفته است. برای دوره انتخاب شده آمار روزانه فشار، دمای سطح زمین و فشار سطح ۵۰۰ هکتوپاسکال،امگا، جهت و سرعت سطح ۷۰۰ هکتوپاسکال از سایت cdc.noaa.gov دریافت شد. نتایج نشان میدهد که سیستم کم فشار شکل گرفته در شمال دریای خزر در سطح زمین و قرار گرفتن منطقه کردستان در زیر محور ناوه تشکیل شده درسطح ۵۰۰ هکتوپاسکال در رخداد کولاک نقش داشتهاند. باگسترش زبانهی جبه سرد چرخند تشکیل شده روی دریای خزر به سمت عرضهای پایین هوای سرد عرضهای بالا به سمت پایین یورش کرده و دمای هوا در منطقه کردستان به شدت افت کرده است. دمای هوا در روز رخداد کولاک ۱۰ – درجه سانتیگرادمیباشد.د ر رو ز وقوع کولا ک شدید در سطح ۵۰۰ هکتوپاسکال کاتاف کامل شکل گرفته است که مناطق غرب کشور در زیر محور، ناپایدارترین قسمت تراف قرار گرفتهاند .فشردگی منحنیهای تراز ۵۰۰ هکتوپاسکال علاوه بر شرایط همرفت و ناپایداری، سرعت زیاد باد را نیز فراهم آورده است که نقشه های امگای سطح ۷۰۰ هکتوپاسکال ناپایداری شدید را در منطقه توجیه میکند. سرعت باد در روز رخداد در منطقه بیش از ۱۵ متر بر ثانیه ( ۵۴ کیلومتر درساعت ) بوده است. دمای هوا در روز رخداد کولاک ۱۰ – درجه سانتیگرادمی باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.