مقاله تعیین تنوع آللی در مکان های ژنی GLU1 ( GLU-A1 ، GLU-B1 ، GLU-D1) از طریق SDS-PAGE و بررسی اثر آنها برروی خصوصیات کیفیت ژنوتیپ های مختلف گندم نان هگزاپلوئید


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین تنوع آللی در مکان های ژنی GLU1 ( GLU-A1 ، GLU-B1 ، GLU-D1) از طریق SDS-PAGE و بررسی اثر آنها برروی خصوصیات کیفیت ژنوتیپ های مختلف گندم نان هگزاپلوئید دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین تنوع آللی در مکان های ژنی GLU1 ( GLU-A1 ، GLU-B1 ، GLU-D1) از طریق SDS-PAGE و بررسی اثر آنها برروی خصوصیات کیفیت ژنوتیپ های مختلف گندم نان هگزاپلوئید  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین تنوع آللی در مکان های ژنی GLU1 ( GLU-A1 ، GLU-B1 ، GLU-D1) از طریق SDS-PAGE و بررسی اثر آنها برروی خصوصیات کیفیت ژنوتیپ های مختلف گندم نان هگزاپلوئید،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین تنوع آللی در مکان های ژنی GLU1 ( GLU-A1 ، GLU-B1 ، GLU-D1) از طریق SDS-PAGE و بررسی اثر آنها برروی خصوصیات کیفیت ژنوتیپ های مختلف گندم نان هگزاپلوئید :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
درتحقیق حاضر ۹۱ لاین و رقم گندم هگزاپلوئید با روش SDS-PAGE مورد بررسی الکتروفورزی و آزمایشات تعیین ارزش نانوایی( فارینوگرافی، حجم رسوب زلنی، درصد پروتئین، حجم رسوب SDS) قرار گرفتند آلل های مختلف در مکان ژنی کنترل کننده زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا در آنها شناسایی و درصد فراوانی و ضرایب همبستگی با صفات کیفی آلل ها بررسی شد و آلل های مطلوب و نا مطلوب در این ارقام مشخص شد. ترکیبات آللی ۱۸+۱۷ برای حجم رسوب SDS، ترکیب آللی ۱۰+۵ برای صفت والریمتری، حجم رسوب SDS و حجم رسوب زلنی مطلوب بودند، ترکیب آللی ۱۲+۲ برای صفت عدد والریمتری، حجم رسوب SDS، و حجم رسوب زلنی نامطلوب بودندو آلل نول برای حجم رسوب SDS نامطلوب معرفی شد و ترکیب آلل ها در مکان های ژنی سه گانه که اثر همافزایی برای بالاترین میانگین صفات کیفی داشتند مشخص شد. تجزیه خوشه ای برپایه صفات کیفی کل ارقام را به چهار کلاستر دسته بندی کرد و تجزیه واریانس نشان داد که عدد والریمتری دارای بیشترین تاثیر در تمایز بین کلاسترها بود و پس از آن به ترتیب حجم رسوب SDS وحجم رسوب زلنی قرارگرفته و تاثیر درصد پروتئین در تمایز بین کلاسترها معنی دارنشده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.