مقاله بررسی نقش و ساختار معماری عناصر هویت بخش کالبدی شهر اسلامی: دارالحومه، مسجد جامع، بازار و کاروانسرای شهر تکاب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی نقش و ساختار معماری عناصر هویت بخش کالبدی شهر اسلامی: دارالحومه، مسجد جامع، بازار و کاروانسرای شهر تکاب دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی نقش و ساختار معماری عناصر هویت بخش کالبدی شهر اسلامی: دارالحومه، مسجد جامع، بازار و کاروانسرای شهر تکاب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی نقش و ساختار معماری عناصر هویت بخش کالبدی شهر اسلامی: دارالحومه، مسجد جامع، بازار و کاروانسرای شهر تکاب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی نقش و ساختار معماری عناصر هویت بخش کالبدی شهر اسلامی: دارالحومه، مسجد جامع، بازار و کاروانسرای شهر تکاب :

تعداد صفحات:۱۸
چکیده:
پژوهش حاضر با هدف بررسی ساختار معماری عناصر اصلی معماری اسلامی، یعنی مسجد جامع، بازار و کاروانسرا و نقش و تأثیر آن در هویت بخشی به شهر تکاب صورت گرفته است. با ورود دین مبین اسلام به ایران و تأثیرات همه جانبه آن بر زندگی ایرانیان این نهادهای مهم همواره به عنوان عناصر اصلی کالبد شهرهای اسلامی مطرح بوده اند. این پژوهش به روش تحلیلی- توصیفی و با مراجعه به اسناد و مراجع مرتبط با موضوع تحقیق و استفاد از سیستم اطلاعات جغرافیایی GIS و تصاویر ماهواره ای صورت گرفته است. نتایج این پژوهش نشان می دهد بازار شهر تکاب به عنوان بزرگترین بازار روباز کشور از عوامل اصلی رشد و توسعه شهر بعد از ایجاد این عنصر کالبدی بوده است. در واقع بازار، مسجد جامع، دارالحکومه، کاروانسرای تاریخی شهر تکاب و معماری خاص آنها همواره به عنوان عناصر شاخص و ویژگی برجسته این شهر به شمار رفته است. اما در سالیان اخیر و با ورود معماری نوین و تأثیرات آن در تغییرات کالبدی شهر تکاب در حال حاضر خطری بنام بی هویتی گریبان گیر این عناصر منحصر به فرد بویژه کاروانسرا و بازار قدیمی شهر شده است. هدف نهایی از این پژوهش معرفی ویژگی های معماری این نهادهای مهم شهری تأثیر گذار در شهر تکاب و تأثیر پیامدهای ورود معماری بی هویت و تخریب این بافت های تاریخی می باشد. در پایان پیشنهادهایی به منظور حفظ و صیانت از این عناصر هویت بخش تاریخی ارائه شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.