مقاله بررسی ویژگی های اقتصادی ، اجتماعی، کالبدی بافت فرسوده شهری و بهینه سازی آن با استفاده از استراتژی راهبردی SWOT (نمونه موردی بخش مرکزی شهر کرمانشاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی ویژگی های اقتصادی ، اجتماعی، کالبدی بافت فرسوده شهری و بهینه سازی آن با استفاده از استراتژی راهبردی SWOT (نمونه موردی بخش مرکزی شهر کرمانشاه) دارای ۲۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی ویژگی های اقتصادی ، اجتماعی، کالبدی بافت فرسوده شهری و بهینه سازی آن با استفاده از استراتژی راهبردی SWOT (نمونه موردی بخش مرکزی شهر کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی ویژگی های اقتصادی ، اجتماعی، کالبدی بافت فرسوده شهری و بهینه سازی آن با استفاده از استراتژی راهبردی SWOT (نمونه موردی بخش مرکزی شهر کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی ویژگی های اقتصادی ، اجتماعی، کالبدی بافت فرسوده شهری و بهینه سازی آن با استفاده از استراتژی راهبردی SWOT (نمونه موردی بخش مرکزی شهر کرمانشاه) :

تعداد صفحات:۲۵
چکیده:
رشد شهر نشینی و توسعه افقی شهرها در دهه های اخیر موجب گسترش بی رویه شهری و از بین رفتن منابع محیطی شده و در عین حال به مرور مناطق داخلی شهرها به خصوص بافت قدیم فرسوده تر و خالی از سکنه می شوند. همچنین بافت های قدیمی شهرها که زمانی از انسجام فضایی و عملکردی مناسب و منسجمی برخوردار بودهاند، اکنون در پی تغییر الگوی زیست و شکل گیری نیازهای جدید دچار نارسای های کالبدی- فضایی شدیدی گردیده اند. این تنگناها و تبعات اجتماعی و اقتصادی ناشی از آن، به گونه ای دو سویه موجب پایین امدن کیفیت زندگی در بافت های قدیمی شهری شده است. برنامه های راهبردی با توجه به انعطاف پذیری و داشتن دید بلندمدت و تلفیق سطوح مختلف برنامهریزی، در بهسازی و نوسازی بافتهای فرسوده دارای اهمیت بسیاری است. این بافتها دارای توانها، نقاط قوت و فرصتهای زیادی هستند که بر اساس شناخت جامع و برنامهریزی صحیح این نقاط، میتوان راهبردهای بهینهای جهت ساماندهی وضعیت موجود بافتهای فرسوده ارایه داد. در این مقاله بر اساس مدل swot نقاط قوت، ضعف و فرصتها و تهدیدهای موجود شناسایی شده و بر اساس طیف لیکرت نظرات کارشناسان و مسوولان مورد بررسی قرار گرفته و هر یک وزن خاصی بر اساس امتیاز کسب شده، به خود گرفته و سپس راهبردهای بهینه بهسازی و نوسازی بافت فرسوده محدوده مرکزی شهر ارومیه به دست آمدهاند. راهبردهای به دست آمده به عنوان راهنما و ملاک عمل بهسازی و نوسازی این محدوده جهت تصمیم گیری و اجرا ارایه شده اند. در نهایت این نتیجه حاصل شده است که محدودهی مرکزی شهر ارومیه، با توجه به وجود امکانات اخذ وام ازسازمانهای داخلی و بینالمللی، وجود بازار بزرگ ارومیه به عنوان محور اصلی اقتصادی شهر و همچنین وجود میادین، مکانهای با ارزش و بناهای تاریخی و جزو آن، دارای پتانسیل های بالقوهای جهت بهسازی و نوسازی می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.