مقاله تأثیر مدیریت بحران بر ساماندهی بافت های فرسده شهری در راستای ک اهش بلایای طبیعی (زلزله) (مطالعه موردی: شهر قزوین)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر مدیریت بحران بر ساماندهی بافت های فرسده شهری در راستای ک اهش بلایای طبیعی (زلزله) (مطالعه موردی: شهر قزوین) دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر مدیریت بحران بر ساماندهی بافت های فرسده شهری در راستای ک اهش بلایای طبیعی (زلزله) (مطالعه موردی: شهر قزوین)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر مدیریت بحران بر ساماندهی بافت های فرسده شهری در راستای ک اهش بلایای طبیعی (زلزله) (مطالعه موردی: شهر قزوین)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر مدیریت بحران بر ساماندهی بافت های فرسده شهری در راستای ک اهش بلایای طبیعی (زلزله) (مطالعه موردی: شهر قزوین) :

تعداد صفحات:۱۷
چکیده:
مدیران بحران شهری نقشی مکمل در توسعه ساماندهی بافت های فرسوده را دارا می باشد، با این نگرش این مقاله به دنبال تأثیر مدیران بحران شهری در کاهش بحران های بالقوه و بالفعل بافت فرسوده شهر قزوین می باشد. چون بخش مرکزی این شهر بیشتر در بافت فرسوده قرار دارد، لذا در مواقع بحران های طبیعی و غیرطبیعی در معرض آسیب پذیی های زیادی می باشد. به نظر می رسد بحران شهری به خصوص زلزله اثرات مخرب و ناهنجاری بر بافت های فرسوده می گذارد و ساختار کالبدی اجتماعی و تأسیساتی بافت فرسوده شهر قزوین را مختل می کند. به نظر می رسد با استفاده از مدیریت بحران و ت دوین ضوابط اصول و معیارهایی در بازسازی بافت فرسوده شهر قزوین بهتر می توان خسارات وارده در مواقع بحران را کاهش داد. این مقاله در چارچوب «روش توصیفی- تحلیلی» به مطالعه دانش م دیران بحران شهری در راستای ساماندهی بافت فرسوده شهر قزوین در سه بعد راهبردی نوسازی، بهسازی و بازسازی با استفاده از روش های گردآوری اطلاعات کتابخانه ای و میدانی (مشاهده، مصاحبه و پرسشنامه) بوده و برای تجزیه و تحلیل از آزمون های آماری استفاده شده است. در مجموع به این نتیجه می رسیم که، بین مدیریت بحران و ساماندهی بافت فرسوده ارتباط معنی دار وجود دارد و مدیریت بحران یکی از مهمترین عوامل مؤثر در پیشبرد راهبردهای ساماندهی (نوسازی، بازسازی و بهسازی) بافت های فرسوده شهری می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.