مقاله مطالعه خشک کردن ورقه های نازک موز با استفاده از خشک کن خورشیدی غیرمستقیم همرفت اجباری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه خشک کردن ورقه های نازک موز با استفاده از خشک کن خورشیدی غیرمستقیم همرفت اجباری دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه خشک کردن ورقه های نازک موز با استفاده از خشک کن خورشیدی غیرمستقیم همرفت اجباری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه خشک کردن ورقه های نازک موز با استفاده از خشک کن خورشیدی غیرمستقیم همرفت اجباری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه خشک کردن ورقه های نازک موز با استفاده از خشک کن خورشیدی غیرمستقیم همرفت اجباری :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
امروزه تلاش های زیادی برای استفاده از انرژی های نو در کلیه علوم صورت گرفته است. انرژی خورشیدی به عنوان یک انرژی در دسترس و پاکیزه در کشور می تواند جایگزین مناسبی برای کاربردهای مختلف انرژی باشد. یکی از روش های نگهداری مواد غذایی خشک کردن آنها است که انرژی زیادی مصرف می کند. خشک کن های خورشیدی راه حل مناسبی از لحاظ هزینه، بهداشت و سرعت عملیات به منظور استفاده از انرژی خورشیدی برای خشک کردن محصولات کشاورزی می باشند. تنظیم دبی جرمی هوا در خشک کن های خورشیدی یکی از راه های بهره وری بهتر انرژی خورشید در خشک کردن محصول است. در این تحقیق ورقه های نازک موز با ضخامت تقریبی ۶ /۲ میلیمتر با استفاده از یک خشک کن خورشیدی غیرمستقیم با همرفت اجباری در دبی های جرمی هوای ۰/۰۱۶، ۰/۰۱۴ و ۰/۰۸۲ کیلوگرم هوای خشک بر ثانیه خشک شده و سینتیک خشک شدن آنها مورد مطالعه و مقایسه قرار گرفت. نتایج نشان داد که افزایش دبی جرمی در خشک کن علاوه بر ایجاد اغتشاش بیشتر اثر مستقیمی بر دمای محفظه در طول روز می گذاشت. همچنین مشاهده شد که تاثیر دما بر سرعت عملیات خشک شدن بیشتر از تأثیر سرعت هوا بود. همچنین دوازده مدل تجربی ارائه شده برای سینتیک خشک شدن به داده های آزمایشی برازش شده و ضرایب آ نها محاسبه و مورد ارزیابی قرار گرفت. از بین مدل ها، مدل لگاریتمی بهترین پیش بینی از رفتار خشک شدن محصول را در مقایسه با سایر مدل ها نشان داد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.