مقاله مقایسه تیمار گرمایی روی برخی از پارامترهای کیفی پس از برداشت دو رقم گلابی شاه میوه و اسپادونا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تیمار گرمایی روی برخی از پارامترهای کیفی پس از برداشت دو رقم گلابی شاه میوه و اسپادونا دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تیمار گرمایی روی برخی از پارامترهای کیفی پس از برداشت دو رقم گلابی شاه میوه و اسپادونا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تیمار گرمایی روی برخی از پارامترهای کیفی پس از برداشت دو رقم گلابی شاه میوه و اسپادونا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تیمار گرمایی روی برخی از پارامترهای کیفی پس از برداشت دو رقم گلابی شاه میوه و اسپادونا :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
گلابی یکی از میوههای مهم مناطق معتدله در حدود ۵۰ کشور از سراسر جهان است. این تحقیق به منظور افزایش عمر انباری گلابی های رقم اسپادونا و شاه میوه با استفاده از روشهای فیزیکی انجام گرفت. آزمایش بر پایه فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی در ۳ تکرار انجام شد. تیمار گرمایی شامل ۳ سطح ( ۴۰ و ۵۰ درجه سانتی گراد به مدت ۵ دقیقه و شاهد) بود. میوه ها دردمای ۱±۰ درجه سانتیگراد و رطوبت نسبی ۸۵-۸۰ درصد نگهداری شدند. میوه ها، در طول دوره نگهداری هر سه هفته یکبار ازانبار خارج و به دنبال ۲۴ ساعت نگهداری در دمای اتاق جهت شبیه سازی به بازار، از نظر برخی فاکتورهای کیفی مثل سفتی، و مواد جامد محلول کل مورد اندازهگیری قرار گرفتند. نتایج نشان داد سفتی شاه میوه نسبت به اسپادونا بیشتر است. در هر دو رقم تیمار گرمایی تاثیر معنی داری بر سفتی نداشت. TSS در رقم اسپادونا بیشتر از رقم شاهمیوه میباشد. تیمار گرمایی ۴۰ و ۵۰ درجه سانتیگراد به ترتیب در رقم های شاهمیوه و اسپادونا باعث افزایش TSS شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.