مقاله بررسی آزمایشگاهی تأثیر ابعاد دریچه و شیب کانال بر ضریب آبگذری مدل ترکیبی سرریز کنگره ای مستطیلی دریچه دار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی آزمایشگاهی تأثیر ابعاد دریچه و شیب کانال بر ضریب آبگذری مدل ترکیبی سرریز کنگره ای مستطیلی دریچه دار دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی آزمایشگاهی تأثیر ابعاد دریچه و شیب کانال بر ضریب آبگذری مدل ترکیبی سرریز کنگره ای مستطیلی دریچه دار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی آزمایشگاهی تأثیر ابعاد دریچه و شیب کانال بر ضریب آبگذری مدل ترکیبی سرریز کنگره ای مستطیلی دریچه دار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی آزمایشگاهی تأثیر ابعاد دریچه و شیب کانال بر ضریب آبگذری مدل ترکیبی سرریز کنگره ای مستطیلی دریچه دار :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
سرریزها تأثیر بسزایی در ایمنی ساختمان ها و تأسیسات پایین دست دارند. هنگام طغیان سیل در صورت ناکافی بودن ظرفیت سرریز، آب از روی سد سرازیر شده و سبب خرابی آن می شود. این امر طراحان را به فکر ساخت سرریزهایی با ظرفیت بیشتر انداخت. محققان برای کاهش هزینه ساخت، سرریزهای با تاج کنگره ای را پیشنهاد می کنند. استفاده از سرریزهای کنگره ای یکی از راه های مؤثر و اقتصادی جهت افزایش راندمان سرریز از طریق افزایش طول مؤثر تاج آن است. از طرفی، آب جاری در مسیر رودخانه ها و کانال ها دارای ذرات معلق رسوب و مواد شناور بوده که فرصت ته نشینی در پشت سرریزها را پیدا نموده و علاوه بر کاهش حجم کانال در محدوده سازه سبب مشکلاتی از جمله آبگیری زمین های اطراف و سیل به علت سرریز شدن آب از جناحین کانال و رودخانه می شود. با استفاده از سازه ترکیبی سرریز دریچه می توان برخی نواقص کاربرد جداگانه آنها را برطرف نمود و از مزایای هردو استفاده کرد. در این تحقیق آزمایشگاهی، تأثیر وجود دریچه و همچنین شیب کانال، که از پارامترهای مؤثر بر روی ضریب آبگذری مدل ترکیبی سرریزهای کنگره ای مستطیلی دریچه دار با تاج ۹۰درجه می باشند، مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان می دهند، وجود دریچه تأثیر بسیار زیادی بر افزایش ضریب دبی در این مدل دارد و این تأثیر در جریان های با Ht/P کم یعنی در واقع با دبی کم بیشتر مشهود است. لذا بالاترین کارآیی سرریز با دریچه فوق در هدهای کم می باشد. همچنین نتایج نشان میدهند، که با افزایش شیب در مسیر جریان ضریب دبی به مقدار قابل ملاحظه ای افزایش پیدا می کند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.