مقاله اثر پوشش درختچه ای سماق (Rhus coriaria) بر عوامل خاکی و تنوع زیستی گونه های علفی زیر اشکوب (مطالعه موردی: منطقه حفاظت شده مانشت و قلارنگ، ایلام)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر پوشش درختچه ای سماق (Rhus coriaria) بر عوامل خاکی و تنوع زیستی گونه های علفی زیر اشکوب (مطالعه موردی: منطقه حفاظت شده مانشت و قلارنگ، ایلام) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر پوشش درختچه ای سماق (Rhus coriaria) بر عوامل خاکی و تنوع زیستی گونه های علفی زیر اشکوب (مطالعه موردی: منطقه حفاظت شده مانشت و قلارنگ، ایلام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر پوشش درختچه ای سماق (Rhus coriaria) بر عوامل خاکی و تنوع زیستی گونه های علفی زیر اشکوب (مطالعه موردی: منطقه حفاظت شده مانشت و قلارنگ، ایلام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر پوشش درختچه ای سماق (Rhus coriaria) بر عوامل خاکی و تنوع زیستی گونه های علفی زیر اشکوب (مطالعه موردی: منطقه حفاظت شده مانشت و قلارنگ، ایلام) :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
تحقیق حاضر با هدف بررسی اثر گونه درختچه ای سماق (Rhus coriaria) بر عوامل خاکی و تنوع زیستی گونه های علفی زیر اشکوب انجام شده است. برای این منظور در منطقه حفاظت شده مانشت و قلارنگ استان ایلام با استفاده از پلات هایی با ابعاد ۱۰۰ متر مربع در داخل و خارج از رویشگاه این گونه به صورت تصادفی پوشش گیاهی برداشت گردید. علاوه بر این در مرکز هر پلات از دو عمق ۱۰ – ۰ سانتیمتری و ۲۰ – ۱۰ سانتیمتری نمونه گیری خاک انجام نیز انجام گردید. نتایج بدست آمده نشان داد که از نظر شاخص های تنوع زیستی اختلاف معنی داری بین منطقه دارای پوشش سماق و منطقه فاقد پوشش سماق وجود نداشت. همچنین نتایج نشان داد در عمق ۱۰-۰ سانتی متری میزان ماده آلی و پتاسیم در منطقه دارای پوشش سماق بیشتر از منطقه همجوار و بدون پوشش بود. در عمق ۲۰-۱۰ سانتی متری نیز میزان ماده آلی، نیتروژن، درصد رس درمنطقه دارای پوشش سماق نسبت به منطقه فاقد پوشش بیشتر ولی میزان کلسیم کمتر بود. به عبارتی می توان گفت که سماق بر شاخصه های تنوع زیستی گونه های زیر اشکوب تاثیر معنی داری نداشته در حالیکه بروی عناصر خاکی تاثیر معنی داری دارد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.