مقاله اثر مصرف پسماند عمل آوری شده میادین میوه و تره بار برخصوصیات کیفی گوشت گوسفندپرواری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر مصرف پسماند عمل آوری شده میادین میوه و تره بار برخصوصیات کیفی گوشت گوسفندپرواری دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر مصرف پسماند عمل آوری شده میادین میوه و تره بار برخصوصیات کیفی گوشت گوسفندپرواری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر مصرف پسماند عمل آوری شده میادین میوه و تره بار برخصوصیات کیفی گوشت گوسفندپرواری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر مصرف پسماند عمل آوری شده میادین میوه و تره بار برخصوصیات کیفی گوشت گوسفندپرواری :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
دراین تحقیق تعداد ۴۸ راس بره نر پرواری در قالب طرح کاملا تصادفی مورد مطالعه قرارگرفت بره های ازشیر گرفته شده به مدت۱۰۵ روز تحت رژیم غذایی حاوی ضایعات فرآوری شده میادین میوه و تره بار شهرداری تهران قرارگرفت پسماند فراوری شده تحت جیره یکسان جایگزین قسمت علوفه ای آن براساس جداول استاندارد احتیاجات غذایی NRC,1985 تنظیم شد نسبت های مصرف ضایعات فرآوری شده درجیره غذایی گوسفندان در چهار سطح ۰و۳۳و۶۶و۱۰۰% بود برای هر تیمار بکاررفته ۴ تکرار و درهر تکرار ۳ راس بره درهر واحد آزمایشی درنظر گرفته شد درپایان دوره پروار از هر تکرار تیمارهای بکاررفته بطور تصادفی یک راس گوسفند انتخاب شده و پس از کشتار و طی مرحله جمود نعشی درسردخانه ۵ درجه سانتی گرادبمدت ۲۴ ساعت از قسمت راسته لاشه نمونه گیری بعمل آمد و یژگیهای کیفی گوشت از نظر PH رنگ قابلیت نگهداری آب WBC وافت وزن پس از پخت مورد سنجش قرارگرفت . نتایج نشان داد مصرف پسماندهای فراوری شده میادین میوه تره بار درجیره گوسفندان برکیفیت گوشت استحصالی نسبت به گروه شاهد تفاوت معنی دار نداشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.