مقاله ارزیابی و مقایسه روشهای تولید کمپوست از پسمانده های غذایی و تاثیر آنها بررشد و عملکرد ذرات دانه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی و مقایسه روشهای تولید کمپوست از پسمانده های غذایی و تاثیر آنها بررشد و عملکرد ذرات دانه ای دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی و مقایسه روشهای تولید کمپوست از پسمانده های غذایی و تاثیر آنها بررشد و عملکرد ذرات دانه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی و مقایسه روشهای تولید کمپوست از پسمانده های غذایی و تاثیر آنها بررشد و عملکرد ذرات دانه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی و مقایسه روشهای تولید کمپوست از پسمانده های غذایی و تاثیر آنها بررشد و عملکرد ذرات دانه ای :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
این پژوهش در سال ۹۰-۸۹ درشهرستان داراب به منظور بررسی و مقایسه تولید کمپسوت به دو روش میکروبی EM TM و استفاده از کرم خاکی Eisenia foetida و مقایسه تاثیر آنها بررشد و عملکرد ذرت دانه ای انجام گرفت جهت جمع آوری زباله های مورد نظر ۵۰ خانوار انتخاب و بین آنها کیسه زباله توزیع گردید جمع آوری پسمانده های غذایی که شامل سبزیجات پوست و بقایای میوه ها ته مانده مواد غذایی و نان بود هر ۲ روز یکبار جمع آوری گردید به طور متوسط هرخانوار روزانه ۱ کیلوگرم پسماند مناسب کمپوست تولید کردند نتایج نشان داد که استفاده از کرم خاکی در تهیه کمپوست علاوه برصرفه جویی زمان و سرعت بیشتر بهداشتی و بی بوتر است و به فضای کمتر نیاز داشت به منظور مقایسه کیفیت این دو نوع کمپوست و مقایسه تاثیر انها بررشد و عملکرد ذرات دانه ای آزمایشی نیز درقالب بلوکهای کامل تصادفی با سه تیمار کمپوست میکروبی ورمی کمپوست و شاهد با ۴ تکرار در مرکز تحقیقات داراب انجام شد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.