مقاله مروری بر بررسی باکتری اسید لاکتیک نوشیدنی تخمیری غلات(بوزا)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مروری بر بررسی باکتری اسید لاکتیک نوشیدنی تخمیری غلات(بوزا) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مروری بر بررسی باکتری اسید لاکتیک نوشیدنی تخمیری غلات(بوزا)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مروری بر بررسی باکتری اسید لاکتیک نوشیدنی تخمیری غلات(بوزا)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مروری بر بررسی باکتری اسید لاکتیک نوشیدنی تخمیری غلات(بوزا) :

تعداد صفحات:۱۶
چکیده:
بوزانوشیدنی بدون الکل تولید شده از تخمیر جو ،جوانه گندم، ارزن، ذرت، گندم، یا برنج است . بوزا نوشیدنی بسیارویسکوز تخمیری ترکیه و به طور معمول در فصل زمستان مصرف می شود.در تحقیقاتی که قبلا انجام شده، آماده سازیبوزا به طور طبیعی با تخمیر طبیعی توسط مخلوطی از باکتری های اسیدلاکتیک و مخمر ها انجام می شود.ساکارومایسزسرویسیه همراه با لوکونوستوک مزنتروئیدس زیرگونه مزنتروئیدس و ال.کنفوسوس به عنون ترکیب کشتآغازگر مناسب، جهت تولید بوزا انتخاب شده است. در تمام موارد تعداد باکتری های اسیدلاکتیک بیشتر از تعدادکلنی های مخمر بود که نشان می داد باکتری های اسیدلاکتیک تاثیر قوی تری در تخمیر بوزای بلغارستان داردهمان گونه کهمی دانیم غلات با وجود ارزش تغذیه ای بالا، دارای هزینه پایین تری درمقایسه با سایر مواد خام مخصوصاً منابع حیوانیازجمله گوشت و شیر و; می باشند؛ و نیز می دانیم که اثر محافظتی و نگهدارندگی تخمیرلاکتیکی دربرخی محصولاتغله ای تایید شده است. اثر آنتی بیوتیکی ایجاد شده توسط باکتری های اسید لاکتیک به تولید اسیدها، پراکسیدهیدروژنوآنتی بیوتیک ها نسبت داده می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.