مقاله اهمیت اقتصادی و غذایی کود آلی ورمی کمپوست تولیدی از مدفوع و پسمانده های حیوانات


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اهمیت اقتصادی و غذایی کود آلی ورمی کمپوست تولیدی از مدفوع و پسمانده های حیوانات دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اهمیت اقتصادی و غذایی کود آلی ورمی کمپوست تولیدی از مدفوع و پسمانده های حیوانات  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اهمیت اقتصادی و غذایی کود آلی ورمی کمپوست تولیدی از مدفوع و پسمانده های حیوانات،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اهمیت اقتصادی و غذایی کود آلی ورمی کمپوست تولیدی از مدفوع و پسمانده های حیوانات :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
با رشد روزافزون جمعیت توسعه صنایع و رشد پدیدهشهرنشینی حجم بالای مواد دفعی تولیدی به یک مشکل بزرگ تبدیل شده است. امروزه به وسیله روش بازیافت فراوری مواد زائد آلی انجام میگیرد و دراین میان از انواع محصولات بازیافتی می توان به ورمی کمپوست vermicompost) اشاره کرد مناسبترین گونه کرمی برای تولید ورمی کمپوست Eisenia foetida ست و حدود ۸۵ درصد بستر تغذیه این کرم ها را کود دامی نیمه پوسیده مانند کود گاوی و کود اسبی است که به میزان زیادی درفارم های پرورش حیوانات تولید می گردد مواد آلی در حال پوسیدگی هنگام عبور از بدن کرم به یک کود آلی غنی شده که برای بهبود بافت و عناصر غذایی خاک و بسیار مفید میب اشد و عومال بیماریزای گیاهی را به شدت کاهش میدهد کود تولیدی به علت بالا بودن نسبت کربن به نیتروژن فاقد بوی نامطبوع بوده و فعالیت حشرات مزاحم برروی آن کاهش می یابد. درحین تولید ورمی کمپوست جمعیت کرم ها افزایش می یابد و درنهایت می توان کرم های اضافی را به واحدهای تولید کننده کود فروخت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.