مقاله دانش فنی و بیوتکنیک تولید شربت پروبیوتیک جهت تغذیه زنبورعسل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله دانش فنی و بیوتکنیک تولید شربت پروبیوتیک جهت تغذیه زنبورعسل دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دانش فنی و بیوتکنیک تولید شربت پروبیوتیک جهت تغذیه زنبورعسل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دانش فنی و بیوتکنیک تولید شربت پروبیوتیک جهت تغذیه زنبورعسل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دانش فنی و بیوتکنیک تولید شربت پروبیوتیک جهت تغذیه زنبورعسل :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
تغذیه زنبورعسل یکی از بنیادی ترین مسائل مدیریتی است. با تغذیه دستی بوسیله شربت ساکاروز، عسل بهدست آمده غیر طبیعی میگردد و این دغدغه اصلی مصرف کنندگان عسل بوده و بازار مصرف عسل را آشفتهکرده است. این در حالی است که نقش تغذیه فراتر از این بوده و با اهداف افزایش جمعیت کلنی ها به منظوربهره برداری بهینه از فصل جریان شهد، تولید زنبور پاکتی و ملکه، گرده افشانی محصولات خاص، مقاوم سازیکلنی ها بر علیه بیماریها، جبران تلفات بعد از سمپاشی، نگهداری کلنی ها در شرایط خشکسالی و غیره انجاممی گیرد نه صرفاً تغذیه به منظور برداشت عسل که با زنبورداری مدرن منافات دارد. در این طرحمیکروارگانیسمهایی که احتمال می رود در ساخت عسل دخالت دارند از قسمتهای مختلف دستگاه گوارشزنبورعسل در سنین مختلف جداسازی شده و در تولید شربت بیواینورت یا پروبیوتیک استفاده گردید. بعد ازبیواینورت میکروبیولوژیکی شربت ساکاروز در بیوراکتور به محصول جدید در مدت ۹۶ ساعت در دمای ۳۰ درجه سانتیگراد نمونه لازم جهت آنالیز آزمایشگاهی برداشت شد و نتیجه این چنین بود: فروکتوز ۳۶ %، گلوکز ۳۴%، ساکارز ۴%، کل اسیدهای آمینه آزاد ۲۲ گرم در لیتر و pH=6. اولین بار هست که شربتی با ترکیب کاملاً مشابه عسل با بهره گیری از زیست فنآوری میکربی تولید می شود، این شربت علاوه بر مصرف در زنبورعسل، استفاده های مختلفی در صنایع غذایی و شکلات و همچنین در صنعت مرغداری در تغذیه بعد از هچ در جوجه ها می تواند کاربرد سودمندی داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.