مقاله دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری «مقایسه اثر نانو کود آهن و کلات آهن، بر اجزای عملکرد در سویا (.Glycin Max L)»


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری «مقایسه اثر نانو کود آهن و کلات آهن، بر اجزای عملکرد در سویا (.Glycin Max L)» دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری «مقایسه اثر نانو کود آهن و کلات آهن، بر اجزای عملکرد در سویا (.Glycin Max L)»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری «مقایسه اثر نانو کود آهن و کلات آهن، بر اجزای عملکرد در سویا (.Glycin Max L)»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری «مقایسه اثر نانو کود آهن و کلات آهن، بر اجزای عملکرد در سویا (.Glycin Max L)» :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور مقایسه نقش نانوکود آهن و سولفات آهن، آزمایشی درشرایط گلدانی به صورت طرح کامل تصادفی در سه تکرار انجام شد. فاکتورها شامل نانوکود آهن خضرا و سولفات آهن بود که به روش مصرف خاکی، در مقادیر ۵، ۱۰ و ۱۵ کیلوگرم در هکتار مصرف شد. تیمارهای فوق در خاکی اعمال شد که مقدار آهن قابل جذب آن پایین و در حدود ۷میلی گرم در کیلوگرم باشد سپس جهت تعیین میزان فسفر و پتاسیم قابل جذب، مواد آلی، ازت، درصد کربنات کلسیم، بافت خاک، EC, pH و میزان روی، آهن، مس و منگنز تعیین شد. در هر گلدان ۱۰ عدد بذر جوانه دار سویا کاشته و زمانی که بذور سبز شد به تعداد ۳ بوته در هر گلدان تنک شد. عملیات داشت (آبیاری و مبارزه با آفات) صورت گرفت. در مرحله گلدهی کلروفیل نمونه برگ تعیین گردید. در مرحله برداشت محصول، تعداد کل دانه ها، طول غلاف، تعداد دانه در غلاف ، روغن، پروتئین، عملکرد و وزن هزار دانه تعیین شد. سپس داده های بدست آمده با نرم افزار MSTATC مورد تجزیه آماری قرار گرفت. با توجه به نتایج بدست آمده اختلاف معنی داری در سطوح مختلف مصرف کودها مشاهده نشد. اما روغن در بذر سویا با مصرف نانو کود آهن افز ا یش یافته و اختلاف معنی داری (در سطح یک درصد) داشتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.