مقاله زیست سنجی آزمایشگاهی و محاسبه LC50 & LC90 روغن معدنی برای ماده بالغ سپردار قهوه ای مرکبات Chrysomphalus dictyospermi Morgan (Hemi: Diaspididae)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله زیست سنجی آزمایشگاهی و محاسبه LC50 & LC90 روغن معدنی برای ماده بالغ سپردار قهوه ای مرکبات Chrysomphalus dictyospermi Morgan (Hemi: Diaspididae) دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله زیست سنجی آزمایشگاهی و محاسبه LC50 & LC90 روغن معدنی برای ماده بالغ سپردار قهوه ای مرکبات Chrysomphalus dictyospermi Morgan (Hemi: Diaspididae)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله زیست سنجی آزمایشگاهی و محاسبه LC50 & LC90 روغن معدنی برای ماده بالغ سپردار قهوه ای مرکبات Chrysomphalus dictyospermi Morgan (Hemi: Diaspididae)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله زیست سنجی آزمایشگاهی و محاسبه LC50 & LC90 روغن معدنی برای ماده بالغ سپردار قهوه ای مرکبات Chrysomphalus dictyospermi Morgan (Hemi: Diaspididae) :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
سپردار قهوه ای مرکبات یکی از آفات مهم مرکبات در باغ های استان مازندران می باشد. سابقه طولانی کاربرد سموم علیهسپردار قهوه ای، پدیده مقاومت آفات نسبت به آفت کشها و اثرات مخرب زیست محیطی نیاز به روشهای جایگزینی کهفاقد تاثیرات نا مطلوب یاد شده باشد را توجیه می کند. لذا میزان واکنش ماده بالغ سپردار قهوه ای مرکبات نسبت به روغن معدنی و محاسبه LC50 و LC90 با استفاده از روش زیست سنجی مورد بررسی قرار گرفت. در این بررسی پنج تیمار روغن معدنی (۰/۵، ۰/۷۵، ۱، ۵/۲، ۱/۱ لیتر روغن معدنی در صد لیتر آب) انتخاب شد که روی شش نهال پرتقال (تامسون ناول، پایه نارنج) و از هر نهال ده برگ و روی هر برگ، پنج پوره آزمایش شد. تجزیه و تحلیل داده ها و محاسبات اولیه با استفاده از پروبیت و نرم افزار P/PROBAN صورت گرفت. نتایج آزمایشگاهی نشان داد که آفت یاد شده توسط روغن معدنی قابل کنترل می باشد. میزان LC50 و LC90 به ترتیب ۰/۴۸۹ و ۱/۳۰۹ در صد محاسبه شده است. با توجه به میزان LC90 و دامنه تأثیر آن (fiducial limit) مناسب ترین میزان روغن معدنی جهت کنترل ماده بالغ سپردارقهوه ای مرکبات بین ۱/۱۳۸ و ۱/۶۶۳ درصد بوده و ²=۰/۸۷۷ نشان دهنده این است که ماده بالغ سپردار قهوه ای مرکبات نسبت به روغن معدنی هموژنهای حساس می باشند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.