مقاله تعیین ارزش غذایی برگ توت در تغذیه نشخوار کنندگان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین ارزش غذایی برگ توت در تغذیه نشخوار کنندگان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین ارزش غذایی برگ توت در تغذیه نشخوار کنندگان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین ارزش غذایی برگ توت در تغذیه نشخوار کنندگان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین ارزش غذایی برگ توت در تغذیه نشخوار کنندگان :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
ارزش غذایی یک علوفه به ترکیب گیاهی آن وابسته است. زیرا گونه های گیاهی ارزش غذایی متفاوتی دارند. همچنین،آگاهی از ترکیبات شیمیایی گیاهان مورد استفاده در تغذیه دام می تواند، راه حلی برای شناخت کمبودهای احتمالی برخیاز مواد مغذی در خوراک دام باشد. این تحقیق به منظور بررسی برگ توت و شناسایی عناصر و ترکیبات شیمیایی آن برایاستفاده نشخوارکنندگان مانند گوسفند در آزمایشگاه دانشگاه زابل انجام شد که نتیجه این مطالعه نشان داده است کهتغذیه از برگ توت که دارای پروتئین خام بالا و کم فیبر است منجر به قابلیت هضم ظاهری بالا در رژیم غذایی گوسفند درمخلوط با علوفه و کنسانتره است. همچنین با توجه به مقدار عناصر غذایی مناسب در برگ توت می توان از این برگ بامخلوط مناسبی از ترکیبات غذایی دیگر یک تغذیه مناسب برای بسیاری از نشخوارکنندگان مورد استفاده قرار داد و باتوجه به اینکه مقدار پروتئین برگ توت حدود ۱۸ تا ۲۵ درصد بر اساس ماده خشک است لذا منبع مناسبی برای تأمینپروتئین جیره میتواند مورد استفاده قرار گیرد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.