مقاله تجربه تولید خمیر کاغذ کرافت از مخلوط کاه گندم و نی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تجربه تولید خمیر کاغذ کرافت از مخلوط کاه گندم و نی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تجربه تولید خمیر کاغذ کرافت از مخلوط کاه گندم و نی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تجربه تولید خمیر کاغذ کرافت از مخلوط کاه گندم و نی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تجربه تولید خمیر کاغذ کرافت از مخلوط کاه گندم و نی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
این مقاله مسائل موجود درباره مواد اولیه و روشهای خمیرسازی درخط تولید خمیر رنگبری شده از ترکیب کاه گندم Triticum drum) 65% و نی ۳۵% را توضیح میدهد استفاده از مخلوط مواد اولیه خام باعث ایجاد مشکلاتی مانند خمیرسازی ناهمگن درجه روانی کم مشکلات زهکشی و شکستگی ورقه های تر در طول عملیات کاغذ سازی میگردد بهعلاوه سیلیس موجود در مواد اولیه مشکلات زیادی در طول فرایند بازیابی ایجاد می کند برای غلبه براین مشکل ابتدا خمیرسازی از کاه گندم و نی باید بصورت جداگانه انجام بگیرد درمورد ویژگیهای خمیر سازی سولفات کاه گندم اطلاعات و پارامترهای بهینه ای یافته شده است مانند وزن قلیای فعال ۱۴% سولفیدیته ۲۰% دمای نهایی ۱۶۰ درجه سانتی گراد زمان نهایی به حداکثر دمای نهایی ۵۵ دقیقه مدت زمان توقف دردمای نهایی ۴۰ دقیقه و نسبت لیکور ۴:۱ این تحقیق نشان داد که با توجه به پارامترهای بالا ظرفیت خط تولید می تواند افزایش پیدا کند و درجه روانی و خمیر بهبود یابد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.