مقاله تعیین برخی خواص ثقلی دانه گز روغن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین برخی خواص ثقلی دانه گز روغن دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین برخی خواص ثقلی دانه گز روغن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین برخی خواص ثقلی دانه گز روغن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین برخی خواص ثقلی دانه گز روغن :

تعداد صفحات:۸
چکیده:
گز روغن (Moringa) یا گز رخ نام گونه ای گیاه است از تیره گز روغنیان (Moringaceae) که بصورت یک نوار سرتاسری از دو راهی جکیگور بلوچستان تا ارتفاعات بشاگرد در استان هرمزگان می روید و دانه ی آن به عنوان یک منبع روغنی مورد استفاده قرار می گیرد. نظر به اهمیت و ارزش محصولات کشاورزی بالخصوص گز روغن و استفاده از روغن آن جهت مصارف مختلف، شناخت خواص ثقلی دانه گزروغن در فرآیندهای انتقال، شستشو، فرآوری، استخراج روغن و ذخیرهاین محصول حایز اهمیت بوده و طراحی تجهیزات برداشت، انتفال، سورتینگ، درجه بندی فرآوری و سایر پروسه هایکشاورزی نیازمند داشتن اطلاعاتی در مورد خواص فیزیکی و هندسی آن ها می باشد. نتایج حاصل از این پژوهش میانگین قطر بزرگ، متوسط، کوچک، حسابی، هندسی به ترتیب ۱۷۶۳، ۹۸۳، ۹۴۰، ۱۲۲۹ و ۱۱۴۸ میلی متر را نشان دادند. همچنین میزان مساحت سطح نمونه، درجه کرویت، شعاع انحنا کوچک و بزرگ به ترتیب ۶۴۱۲، ۴۱۴۱۸، ۴۸۰ و ۸۸۱ بدست آمد. میزان دانسیته توده و ذره، تخلخل و حجم هندسی نیز محاسبه گردید که به ترتیب مقادیر ۰۴۶، ۰۸۳ گرم بر سانتیمتر مکعب، ۴۵۴ درصد و ۸۵۳ سانتیمتر مکعب بدست آمد. با توجه به اهمیت و کاربرد خصوصیات فیزیکی و ثقلی این محصول، شناخت آن ها مفید بوده و می توان تاثیر قابل توجهی در تمامی پروسه های کشاورزی و صنایع غذایی داشته باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.