مقاله تعیین قابلیت هضم غلاف خارجی بادام به منظور استفاده از آن در تغذیه گوسفند


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین قابلیت هضم غلاف خارجی بادام به منظور استفاده از آن در تغذیه گوسفند دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین قابلیت هضم غلاف خارجی بادام به منظور استفاده از آن در تغذیه گوسفند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین قابلیت هضم غلاف خارجی بادام به منظور استفاده از آن در تغذیه گوسفند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین قابلیت هضم غلاف خارجی بادام به منظور استفاده از آن در تغذیه گوسفند :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
در این تحقیق قابلیت هضم آزمایشگاهی و قابلیت هضم ظاهری غلاف خارجی سه رقم بادام پوست کاغذی، ماماییو سنگی در استان چهارمحال و بختیاری در دو سال متوالی تعیین گردید. میانگین کل قابلیت هضم آزمایشگاهی ماده خشک، ماده آلی و ماده آلی در ماده خشک غلاف بادام به ترتیب ۶۷/۷، ۶۵/۳ و ۵۸/۸ درصد و میانگین قابلیت هضم ظاهری ماده خشک، پروتئین خام ، انرژی خام، ADF, NDF و خاکستر آن به ترتیب ۷۴/۳۵، ۳۳/۴۵، ۷۲/۹۵، ۴۹/۱۵، ۳۴/۱ و ۴۷/۱۱ درصد بود. قابلیت هضم آزمایشگاهی ماده خشک، ماده آلی و ماده آلی در ماده خشک ارقام مختلف بادام یکسان بود (P>0/05). قابلیت هضم ظاهری ماده خشک، انرژی خام و NDF در مخلوط غلاف بادام بالاتر (P<0/05) از یونجه، ولی قابلیت هضم ظاهری پروتئین و چربی خام یونجه بیشتر (P<0/05) از مخلوط غلاف بادام و برای ADF و خاکستر تفاوتی مشاهده نشد (P>0/05).

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.