مقاله تعیین میزان ترکیبهای موجود در میوه زغال اخته جمع آوری شده از باغ های استان قزوین


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین میزان ترکیبهای موجود در میوه زغال اخته جمع آوری شده از باغ های استان قزوین دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین میزان ترکیبهای موجود در میوه زغال اخته جمع آوری شده از باغ های استان قزوین  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین میزان ترکیبهای موجود در میوه زغال اخته جمع آوری شده از باغ های استان قزوین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین میزان ترکیبهای موجود در میوه زغال اخته جمع آوری شده از باغ های استان قزوین :

تعداد صفحات:۱۲
چکیده:
بیشتر درختان زغال اخته استان قزوین در مناطق الموت و قاقازان پراکنش دارد. میوه این گیاه دارای خواص متعددیاست. این مطالعه به منظور تعیین برخی ترکیبهای موجود در میوه زغال اخته جمع آوری شده از مناطق مختلف استانقزوین انجام شد. میوه های زغال اخته از باغ های روستاهای الموت و قاقازان در سال ۱۳۹۰ جمع آوری شد. درصد ماده خشک، خاکستر، اسیدبته، ویتامین c، درصد قند و مواد جامد در محلول با روش های متداول و علمی تعیین و اندازه گیری شدند. داده های حاصل مورد مقایسه آماری قرار گرفتند. میزان درصد ماده خشک از ۱۴/۸ تا ۲۵/۴، خاکستر از ۰/۴۴ تا ۰/۸۷ درصد، اسیدیته از ۲/۸۱ تا ۳/۵۴، ویتامین C از ۲۷/۵۵ تا ۸۱/۷ میلی گرم در ۱۰۰ گرم ، قند از ۰/۷۸ تا ۱/۷۱ درصد و مواد جامد در محلول از ۱۲/۳۳ تا ۲۱/۲۶ درصد بود. بطورکلی میوه های زغال اخته الموت در تمامی صفات بجز میزان مواد جامد در محلول بالاتر از نمونه های زغال اخته جمع آوری شده از قاقازان بودند. میوه زغال اخته استان قزوین بطور متوسط حدود ۵۰ میلی گرم در صد گرم ویتامین C و ۱/۲ درصد قند می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.